apadana22 21 ارسال شده در 27 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2017 درود بر همکاران عزیز 5s برام اومد طبق گفته مشتری گوشیش 80 درصد شارز داشت ک اقدام ب آپدیت کرد. و بعد اتمام آپدیت گوشیش خاموش شد.... منم گوشیشو باز کردم و با منبع تست کردم دیدم قبل پاور 10 صدم جریان میکشه و به سیستم هم وصل میکنم هیچ عکس العملی نشون نمیده . منتظر راهنمایی دوستان لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 27 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2017 دروود.... دوست عزیز شما اطمینان دارین که مشتری صادق هست باهاتون ؟ هرچقدر هم که گوشی تو اپدیتیش مشکل پیش اومده باشه حتما به حالت dfu باید بره. و نسخه اپدیت هم که از طریق خود گوشی باشه معمولا حجم شون کمه و نیاز به شارژ 80 درصد و زمان زیادی هم نیست. شما گوشی رو چکاپ کامل کنید از لحاظ.....> ابخوردگی حرارت اتصال شارژر ضربه خوردگی و باطری دیگه خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 27 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2017 دروود....دوست عزیز شما اطمینان دارین که مشتری صادق هست باهاتون ؟ هرچقدر هم که گوشی تو اپدیتیش مشکل پیش اومده باشه حتما به حالت dfu باید بره. و نسخه اپدیت هم که از طریق خود گوشی باشه معمولا حجم شون کمه و نیاز به شارژ 80 درصد و زمان زیادی هم نیست. شما گوشی رو چکاپ کامل کنید از لحاظ.....> ابخوردگی حرارت اتصال شارژر ضربه خوردگی و باطری دیگه باتشکر . با این وجود که احتمال اینکه رو حرفش نمیشه حسابی باز کرد من کل برد را چک کردم ولی از اب خوردگی چیزی ندیدم و خود قاب گوشیش هم خط وخشیهم نداره . همچنان دارم تست میکنم ... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.