sbr0651 23 ارسال شده در 26 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2017 با سلام سوالی که من از خدمتون دارم واسه فلش کردن و حذف frp الجی کدوم باکس بهتره Octoplus یا z3x با اختاپوس کار کردم از همکار قرض میگیرم ولی خواستم واسه خودمم داشته باشم میشه راهنماییم کنید اصلا میشه بدون باکس سر کرد Sent from my SM-G935F using Tapatalk الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 26 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2017 با سلام سوالی که من از خدمتون دارم واسه فلش کردن و حذف frp الجی کدوم باکس بهترهOctoplus یا z3x با اختاپوس کار کردم از همکار قرض میگیرم ولی خواستم واسه خودمم داشته باشم میشه راهنماییم کنید اصلا میشه بدون باکس سر کرد Sent from my SM-G935F using Tapatalk یه نرم افزار کار نمیتونه بدون باکس باشه گرچه راه هایی بدون داشتن باکس هم هست برای الجی من اختاپوس رو پیشنهاد میدم خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 26 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2017 یه نرم افزار کار نمیتونه بدون باکس باشه گرچه راه هایی بدون داشتن باکس هم هستبرای الجی من اختاپوس رو پیشنهاد میدم ممنون از راهنمایتون فرستاده شده از SM-G935Fِ من با Tapatalk الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.