Shaahin 10 ارسال شده در 25 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2017 سلام...نوت ۳ اپدیت کردم به اندروید ۵ وای فای کاملا بی رنگ شد و اصلا روشن نمیشه بعدش دوباره به اندروید ۴.۴.۲ برگدوندم ولی بازم مشکل باقیه حتی ریست فکتوری کردم و وایپ پاک کردم و رو حالت هواپیما ریست کردم خاموش روشن کردم یه مدت باتری در اوردم ولس جواب نداد....هرکس ک بلده خواهش میکنم جواب بده بهم نمیدونم دیگ چیکارش کنم از ساعت ۷ تا الان دارم فقط میگردم هیچی پیدا نکردم لینک ارسال
Shaahin 10 ارسال شده در 25 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2017 بلوتوثم وصل میشع نت خطم وصل میشه فقط وای فای معلوم نی چیشدا اصلا ایکونش کمرنگه تو ستینگ ک میرم کمرنگ شده اینگار غیرفعاله لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 26 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2017 چهارفایله هم تست کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
shojaee 10 ارسال شده در 26 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2017 گوشیو ببر رو فکتوری مد و ببین مال کدوم منطقه است و از سام موبایل آخرین نسخه فایل همون منطقه را دانلود کرده و با یه پیت اطمنانی با z3x و تیک repartation را هم بزن و فلش کن و اگر حل شد که خوب و الا یه بار فول وایب دستی هم انجام بده و اعلام نتیجه کن. یاعلی لینک ارسال
Shaahin 10 ارسال شده در 26 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2017 زدم جواب نداد باز کار نمیکنه لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 26 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2017 سلام مدل عددی نوت 3 چنده اگه n9005 هست ریکاوری کاستوم نصب کن بعد این فایل رو از طریق ریکاوری نصب کن تست کن اعلام نتیجه فراموش نشه twrp Wifi.bluetooth.fix GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
Shaahin 10 ارسال شده در 26 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2017 سلام مدل عددی نوت 3 چنده اگه n9005 هست ریکاوری کاستوم نصب کن بعد این فایل رو از طریق ریکاوری نصب کن تست کن اعلام نتیجه فراموش نشه twrp wifi.bluetooth.fix n900 داداش....داستانی شده این گوشیه برا ما لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 27 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2017 n900 داداش....داستانی شده این گوشیه برا ما از این روش استفاده کنید ببنید جواب میده؟ How to fix sm-n900 wifi problem after unlock(my step) - GSM-Forum GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 28 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، 2017 دوست عزیز یک راه ساده برای اینکار هست ابتدا شما گوشیتون رو روت کنید سپس روت ایکسپلور رو نصب کنید و از پوشه efs ی بک اپ بگیرید بعد حذفش کنید گوشیتون رو ریستارت کنید خواهید دید که درست شده من روی چند تا مدل تست کردم و جواب هم داده هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.