KKG 11 ارسال شده در 24 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2017 سلام همکاران عزیز گوشی i9300 دارم مشتری آورد ورژن 4.0.4 بود خواستم فلش بزنم(4.3) بعد اینکه چند مرحله یی رفت ارور داد حالا رو آرمه هر کاری میکنم فلش نمیخوره با BST,OCT,SPT,ODIN Z3X و... فلش زدم بی فایده بود همینطور با ورژن های مختلف بیلد های مختلف لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 24 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2017 چهار فایل با pit هم تست کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
KKG 11 ارسال شده در 24 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2017 درود دوست با چهار فایل تک فایل سه فایل با pit بدون pit نشد تنها جهت آنایلز پارتیشن هم پیت خالی رایت کردم رایت شد اما به نظر پارتیشن بندی نشد قبلا همین موارد را داشتم با رایت فایل سفارشی چین با اکتاپوس ok کرده بودم در ضمن گوشی که دم دستمه علت اینه مشتری آورد کاملا گوشی روشن بود بدون مشکل اما usb شناسایی نمی کرد منم usb شو عوض کردم بعد اینکه گوشی بالا بیاد باطری را جا گزاشتم فلش زدم با Odin با فایل همیشه گی با مود همیشه گی اما بعد اینکه چند مرحله رفت ارور داد ممکنه از هارد باشه؟ لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 24 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2017 درود دوستبا چهار فایل تک فایل سه فایل با pit بدون pit نشد تنها جهت آنایلز پارتیشن هم پیت خالی رایت کردم رایت شد اما به نظر پارتیشن بندی نشد قبلا همین موارد را داشتم با رایت فایل سفارشی چین با اکتاپوس ok کرده بودم در ضمن گوشی که دم دستمه علت اینه مشتری آورد کاملا گوشی روشن بود بدون مشکل اما usb شناسایی نمی کرد منم usb شو عوض کردم بعد اینکه گوشی بالا بیاد باطری را جا گزاشتم فلش زدم با Odin با فایل همیشه گی با مود همیشه گی اما بعد اینکه چند مرحله رفت ارور داد ممکنه از هارد باشه؟ بله امکانش هست خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 24 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2017 ممنون از علیرضای عزیز معمولا بعضی از این مدلها چون رفرش هستن فقط با فایل هنگ کنگ مشکلشون حل میشه اما برای راهنمایی بیشتر یه لاگ از فلشتون قرار بدید یا یک تصویر از دانلودمد لینک ارسال
KKG 11 ارسال شده در 27 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2017 دوست عزیز در پست 1 عکس از دانلود مد گزاشتم لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 27 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2017 دوست عزیز در پست 1 عکس از دانلود مد گزاشتم سلام شما یک کار کن بیا تک فایل بچین بعد فایل های داخل تک فایل رو یکی یکی فلش کن زمانی که فایل sboot رو فلش کردی باطری رو دربیار دوباره جا بزن برو به دانلودینگ بعد تیک دومی یعنی tz رو بذار و تیک sboot رو بردار تمام تیک ها رو با این روش فلش کن بعد روشن کن ببین میاد بالا یا نه درسته روشه غیر معقولی هست ولی جواب میده اگه جواب نداد یا تغذیه مشگل داره یا هارد اگه با این روش اومد بالا و دیدی که کند کار می کنه همون تغذیه مشگل داشته GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
KKG 11 ارسال شده در 27 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2017 سلام شما یک کار کن بیا تک فایل بچین بعد فایل های داخل تک فایل رو یکی یکی فلش کن زمانی که فایل sboot رو فلش کردی باطری رو دربیار دوباره جا بزن برو به دانلودینگ بعد تیک دومی یعنی tz رو بذار و تیک sboot رو بردار تمام تیک ها رو با این روش فلش کن بعد روشن کن ببین میاد بالا یا نه درسته روشه غیر معقولی هست ولی جواب میده اگه جواب نداد یا تغذیه مشگل داره یا هارد اگه با این روش اومد بالا و دیدی که کند کار می کنه همون تغذیه مشگل داشته قبل از هرکاری اینو تست کردم نشد با اکتاپوس در قسمت ادوانس مد Z3x pro active نیست لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 27 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2017 قبل از هرکاری اینو تست کردم نشدبا اکتاپوس در قسمت ادوانس مد Z3x pro active نیست از مشتری بپرس قبل از اینکه بیاره گوشی کند کار می کرده؟ و یا زمانی که به شارژ می زده مثلا تا 80 یا 90 درصد پر می شده و بقیش پر نمیشده ؟ اگه گفت همینطوری بوده همون ایسی شارژ یا تغذیه مشگل داشته وگرنه همون هارد مشگل داره GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
KKG 11 ارسال شده در 27 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2017 خب مشتری را یه کاریش کردم خودم تمام مراحل هارو تست میکنم در صورت موفق شدن همین پست خبر میدم در ضمن هارد را هم جدا کردم پاکش کردم پس دوباره جا گزاشتم مشکل باقیست فکر کنم با باکس jtag دامپ رایت بشه اوکه میشه اما باکس ریف ام نیاز به اکتیو هست که متاسفانه اکتیو نیست فعلا تشکر ویژه از تمام دوستان ? لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.