سجادبیانی 97 ارسال شده در 23 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2017 سلام این گوشی اومد روی آرمه فلش زدم رام هم زدم ولی بازم روی آرمه یکی دو بار روی آرمه میاد بعد از ریستارت شدن میره به ریکاوری گوشی ضربه خورده و آبخورده هم نیست فلت ولوم ها رو از برد جدا کردم ولی بازم همینجوریه من شککم روی هارده ممنون میشم راهنمایی کنید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
Abbas_2010 15 ارسال شده در 23 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2017 یه مورد مشابه مشکل شما رو داشتم خود به خود میرفت به ریکاوری نزدیک ترین دیودهای مربوط به ولوم ها مشکل داشتن که میتونید با مولتی متر راحت پیداشون کنید البته گوشی من ضربه خورده بود نمیدونم دقیقا چ مدلی از هواوی بود لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 23 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2017 موارد سخت افزاریش را نمیدونم اما یک بار با فایل binفلش بزنید اگر مشکل حل نشد مشکل از هارد میشه با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
KKG 11 ارسال شده در 24 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2017 مشکل صد در صد از فلش هست شما یکبار فلش بزنید ok میشه منم چند مورد داشتم بعد اینکه پاور میزنم چند بار لوگوی هوایی ظاهر میشد بعد میرفت منوی ریکوری فلش زدم درست شد با بیلد 113 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.