apadana22 21 ارسال شده در 22 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2017 با درود خدمت همکاران g630 برام اوردن که مشکلات گوشی از این قراره: گوشی دوسیمکارته ولی با شماره گیری #06#* فقط یه سریال رو نشون میده تو قسمت بیس باندش عددی ب این شکل 203040 درج شده ک فکر نکنم درست باشه طبق گفته مشتری مشکل سیمکارت یک داشته یعنی سیمکارت یک درج مینوشت ک به تعمییرکاری داد برای تعمیر ... بعد اون هردو سیم قطع شدن و کارهای ک من انجام دادم : باز کردم دیدم ظاهرا هردو کانکتورسیم را عوض کردن و من هم مسیر ها رو دوباره چک کردم پایه ها اتصال کوتاه نبودن و از رو شماتیک و این مسیر هارو تست و مشکلی نداشتن . با بیلد 161 فلش هم کردم ولی فرقی نکرد. برای راهنمایی بیشتر لطفا دوستان کمک کنند. لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 25 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2017 این بیس باند به این شماره 203040 درست میباشد؟ لینک ارسال
nimajafari1498 11 ارسال شده در 25 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2017 سلام با باکس ترمیم سریال کنید وبعد انلاک کنید اگه دانگل فریوس دارید بگین تا راهنمایی کنم شما رو موفق باشید لینک ارسال
shojaee 10 ارسال شده در 25 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2017 عزیزم! قبل از اقدام به سخت افزاری همیشه توصیه میشه که اول از ناحیه نرم افزاری مطمعین شوید. شما اگر دانگل بی اس تی دارید راحت مثل آب خوردن میتوانید سریال را تعمیر کنید. نمیخواهم به حاشیه بروم چون ممکن کاربران خانگی شرف حضور داشته باشند. و اگر دانگل نداری میتوانی از طریق گوگل جستجو کنی برنامه های هستند که ترمیم سریال میکنند یعنی سریال رایت میکنند. یاعلی لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 25 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2017 درود مشکل بیس باند این مدل با رایت مودم حل میشه اگه حل نشه مشکل از هارد هستش در ضمن دانگل bst که دوستمون گفتن برای این گوشی کاربردی نداره چون چیپ کوالکام هست که سیگما چیمرا هوا و بسیاری از باکسهای دیگه ساپورت میکنن ولی برای ترمیم سریال نه بیسباند لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 26 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، 2017 درود مشکل بیس باند این مدل با رایت مودم حل میشه اگه حل نشه مشکل از هارد هستش باتشکر از شما فایل مودم دارید برام بزارید... لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 27 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2017 درود مشکل بیس باند این مدل با رایت مودم حل میشه اگه حل نشه مشکل از هارد هستش باتشکر از شما فایل مودم دارید برام بزارید... مودم جدا نداریم برای این مدل با فایل فلش کامل فلش کن نرم افزاری باشه درس میشه با فلش کامل فایل مودم هم رایت میشه من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 27 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، 2017 مودم رو میتونید از فایل اصلی استخراج کنید اما با فایل اصلی هم مشکل حل میشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.