Anonymous 43 ارسال شده در 22 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2017 فایل به پست اول اضافه شد لینک ارسال
jimiking 16 ارسال شده در 22 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2017 دوست عزیز تلاشت رو با ارزش میدونم ولی کاش قبل ارسال این فیلم یه جستجو تو نت میزدی فکر کردم واقعا حرفه ای اما آماتوری/ این روش 2 سال پیش استفاده میکردیم. این فایل من که ساختم بدون twrp/cwm و برای کلیه گوشی های سامسونگ و htc هستش بدون انلاک بوتلودر. موفق باشی ب هرحال لینک ارسال
4393048 22 ارسال شده در 22 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2017 دوست عزیز تلاشت رو با ارزش میدونم ولی کاش قبل ارسال این فیلم یه جستجو تو نت میزدی فکر کردم واقعا حرفه ای اما آماتوری/ این روش 2 سال پیش استفاده میکردیم. این فایل من که ساختم بدون twrp/cwm و برای کلیه گوشی های سامسونگ و htc هستش بدون انلاک بوتلودر. موفق باشی ب هرحال میشه از فایلهایی که میگید بیشتر توضیح بدید؟ لینک ارسال
jimiking 16 ارسال شده در 22 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2017 تو دانلود سنتر موجود است / کلیپاشم ت واپارات فقط گذاشتم ببینید متد فرق داره لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 22 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2017 تو دانلود سنتر موجود است / کلیپاشم ت واپارات فقط گذاشتم ببینید متد فرق داره کدوم دانلود سنتر لینک ارسال
jimiking 16 ارسال شده در 22 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2017 همین جا انجمن خودمون/ البته دارم پکیچ رو کامل و تست کنم بعد همشو میزارم برای دانلود لینک ارسال
apadana22 21 ارسال شده در 23 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2017 آموزش برداشتن تمام قفل های سامسونگ بدون حذف اطلاعات همکاران با این روش میتونن تمام قفل های امنیتی را بدون حذف اطلاعات بردارن دانلود درود . پسورد لطفا لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 23 خرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2017 دوست عزیز تلاشت رو با ارزش میدونم ولی کاش قبل ارسال این فیلم یه جستجو تو نت میزدی فکر کردم واقعا حرفه ای اما آماتوری/ این روش 2 سال پیش استفاده میکردیم. این فایل من که ساختم بدون twrp/cwm و برای کلیه گوشی های سامسونگ و htc هستش بدون انلاک بوتلودر. موفق باشی ب هرحال درود. دوست عزیز این تایپک هیچ ارتباطی با فایل csc شما نداره و همینطور شما حق تخریب کاربری را ندارید هر آموزشی که ارایه میشه چه در سطح پایین یا بالا برای این مرجع محترمه پس لطفا هر وقت از شما درباره فایلهاتون سوال کردند پاسخ بدهید. موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 23 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2017 درود . پسورد لطفا خدمت شما jafar fayyaz وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
Anonymous 43 ارسال شده در 23 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، 2017 همین جا انجمن خودمون/ البته دارم پکیچ رو کامل و تست کنم بعد همشو میزارم برای دانلود همکار عزیز تو هنوز خودت آماتور هستی . من اینجا نمیخوام بحث کنم چون وقت اضافه ندارم با آدمهای مثل تو بحث کنم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.