mohsen1987 22 ارسال شده در 20 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2017 با سلام دوستان من چند ماه پیش هم اشتراک سالیانه مرکز دانلود و هم اشتراک توسعه دهنده رو گرفتم ...... آیا برای رقسمت توسعه دهنده مرکز دانلود باید دوباره اشتراک خریداری کنم؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 20 خرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2017 سلام و درود این سیستم رایگان هست و نیازی به تهیه اکانت نیست موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
mohsen1987 22 ارسال شده در 20 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2017 سلام و درود این سیستم رایگان هست و نیازی به تهیه اکانت نیست موفق باشید میشه راهنمایی کنید باید چکار کنم یه سرچ کردم چیزی پیدا نکردم ..... همین الان فایل لنووو رو خرید کردم زده بود موجودی حساب شما0 لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 20 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2017 میشه راهنمایی کنید باید چکار کنم یه سرچ کردم چیزی پیدا نکردم ..... همین الان فایل لنووو رو خرید کردم زده بود موجودی حساب شما0 خرید انجام دادید؟لینک دریافت نکردید؟ خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 20 خرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2017 میشه راهنمایی کنید باید چکار کنم یه سرچ کردم چیزی پیدا نکردم ..... همین الان فایل لنووو رو خرید کردم زده بود موجودی حساب شما0 درود. دوست عزیز موجودی حساب برای اعظای توسعه دهنده هاست. به عنوان مثال شما توسعه دهنده هستید و فایل فروختید و 50 هزار تومان پول دارید تو حساب سایتتون بعد میخواید یه فایل دیگه خرید کنید در اون لحظه میتوانید از موجودی حسابتون برداشت کنید و خرید آنلاین نکنید . اونوقت از حساب شما کسر میشه شارژ میشه به حساب توسعه دهنده ای که فایل رو به فروش گذاشته. رامهای توسعه دهنده ها باید خرید شوند و vip نیست موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
mohsen1987 22 ارسال شده در 22 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2017 درود. دوست عزیز موجودی حساب برای اعظای توسعه دهنده هاست. به عنوان مثال شما توسعه دهنده هستید و فایل فروختید و 50 هزار تومان پول دارید تو حساب سایتتون بعد میخواید یه فایل دیگه خرید کنید در اون لحظه میتوانید از موجودی حسابتون برداشت کنید و خرید آنلاین نکنید . اونوقت از حساب شما کسر میشه شارژ میشه به حساب توسعه دهنده ای که فایل رو به فروش گذاشته. رامهای توسعه دهنده ها باید خرید شوند و vip نیست موفق باشید مرسی از راهنماییتون لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.