siavash sadr 274 ارسال شده در 18 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، 2017 هر فایلی میزنم فیلد میده ورژنش هم این هستش :h/w version 0.3 هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 18 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، 2017 هر فایلی میزنم فیلد میده ورژنش هم این هستش :h/w version 0.3 سلام..دروود فارسی 4.2.2 1فایل تست شده اعلام نتیجه کنید... I8200XXUAOC1_OJVAOC2_Arabic_4.2.2.zip | by Tsar3000 for Generic Device/Other انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 19 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2017 جواب نداد داداش هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 19 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2017 هر فایلی میزنم فیلد میده ورژنش هم این هستش :h/w version 0.3 سلام عزیز. مشکل گوشی چی هست؟؟ یک تصویر واضح از ریکاوری بذارید. لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 19 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2017 ریکاوری نمیره و فقط روی ارم ریسیت میکنه موقع فلش هم فیلد میده هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 19 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2017 دکمه ها رو چک کنید امکان خراب بودن هارد هم وجود داره خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 19 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، 2017 احتمال بیشتر سی پی یو مشکل داره لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.