siavash sadr 274 ارسال شده در 17 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2017 ی تب لت بلک بری پلی بوک هستش که بعد از ریسیت روی انتخاب کشور مونده و برای رد شدن اینترنت بدون فیلتر میخواد هر راهی ک تو نت پیدا کردم امتحان کردم اما جواب نداد از دوستان کسی میتونه کمک کنه هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 17 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2017 ی تب لت بلک بری پلی بوک هستش که بعد از ریسیت روی انتخاب کشور مونده و برای رد شدن اینترنت بدون فیلتر میخواد هر راهی ک تو نت پیدا کردم امتحان کردم اما جواب نداد از دوستان کسی میتونه کمک کنه باید از دانگل قدرتمند چیمرا استفاده کنید عزیز... لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 17 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2017 باید از دانگل قدرتمند چیمرا استفاده کنید عزیز... راه دیگه ای نداره داداش؟ هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 17 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2017 راه دیگه ای نداره داداش؟ قطعا راه داره اما من خودم از چیمرا استفاده می کنم. در هاستینگ و xda سرچ میکنم اگر راهی باشه قرار میدم براتون... لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 17 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2017 با نرم افزار blackbery از روی سیستم تست کنید و اعلام نتیجه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 17 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2017 با نرم افزار blackbery از روی سیستم تست کنید و اعلام نتیجه میشه بگید چطوری؟ هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 17 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2017 اصلا راهی هست ک بشه اینترنت رو بدون ف+ی---ل***ت*ر شیر کرد هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 17 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2017 اصلا راهی هست ک بشه اینترنت رو بدون ف--ی+ل__ت_ر شیر کرد منظور دوستمون این هست که یکبار با سیستم فلش بزنید گوشی رو لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 17 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2017 منظور دوستمون این هست که یکبار با سیستم فلش بزنید گوشی رو فلش هم زده بشه بازم اون مراحل باید رد بشه هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 17 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2017 فلش هم زده بشه بازم اون مراحل باید رد بشه با توجه به شناختی که از امنیت بلک بری اطلاع دارم شما طبق گفته دوستمون دستگاه رو با رام رسمی فلش بزنید احتمالا مشکل حل میشه... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.