sohi12345 10 ارسال شده در 17 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2017 با سلام خدمت دوستان عزیز. گوشي j510f سامسونگ رو از ريکاوري مد wipe کردم(تو قسمت wipe دو گرينه بود advance wipe, format که تو advance گزينه هاي dalvik/art cache،system،data،cache،internal stroge، رو همه رو تيک زدم و وايپ کردم و دوباره قسمت فرمتش رو هم زدم) بعد از wipe گوشي ریبوت شد و رفت تو ریکاوری مد. .باطري رو در ميارم ميزنم روشن ميکنم دوباره ميره تو ريکاوري مد فقط.قبلش twrp و cfroot زده بودم روش.ميشه راهنمايي کنين چکار کنم گوشي دوباره مثه اول با سیستم عامل بالا بیادو درست بشه؟؟؟؟؟ لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 17 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2017 با سلام خدمت دوستان عزیز. گوشي j510f سامسونگ رو از ريکاوري مد wipe کردم(تو قسمت wipe دو گرينه بود advance wipe, format که تو advance گزينه هاي dalvik/art cache،system،data،cache،internal stroge، رو همه رو تيک زدم و وايپ کردم و دوباره قسمت فرمتش رو هم زدم) بعد از wipe گوشي ریبوت شد و رفت تو ریکاوری مد. .باطري رو در ميارم ميزنم روشن ميکنم دوباره ميره تو ريکاوري مد فقط.قبلش twrp و cfroot زده بودم روش.ميشه راهنمايي کنين چکار کنم گوشي دوباره مثه اول با سیستم عامل بالا بیادو درست بشه؟؟؟؟؟ سلام عزیز گوشی رو فلش کنید معمولا جواب میده اما اگر جواب نداد از مدل مشابه با کاستوم ریکاوری بکاپ گرفته و روی گوشی معیوب ریستور کنید... لینک ارسال
sohi12345 10 ارسال شده در 17 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2017 سلام عزیز گوشی رو فلش کنید معمولا جواب میده اما اگر جواب نداد از مدل مشابه با کاستوم ریکاوری بکاپ گرفته و روی گوشی معیوب ریستور کنید... ممنونم امتحان میکنم حتما.وایپ از ریکاوری مد با ریست فکتوری که از تنظیمات گوشی میزنی فرق میکنه ؟؟ لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 17 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2017 ممنونم امتحان میکنم حتما.وایپ از ریکاوری مد با ریست فکتوری که از تنظیمات گوشی میزنی فرق میکنه ؟؟ نه عزیز ریست از تنظیمات با وایپ دیتا از طریق ریکاوری اورجینال گوشی تفاوتی نداره... لینک ارسال
sohi12345 10 ارسال شده در 17 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، 2017 نه عزیز ریست از تنظیمات با وایپ دیتا از طریق ریکاوری اورجینال گوشی تفاوتی نداره... اکی.مچکرم:u_e00e::u_e00e: لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.