mohsen8 815 ارسال شده در 23 مهر، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2017 هم رام و هم خود گوشی.اصلا csc نیست توش پس خودتون در این مسیر درستش کنید system\csc لینک ارسال
aliabbasi 10 ارسال شده در 23 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2017 پس خودتون در این مسیر درستش کنیدsystem\csc کردم نشد.هیچ تغییری نمیکنه framework رو فارسی کردم و ستینک ولی csc نبود تا تغییر اعمال کنم csc و فایل لنگیج اضافه کردم ولی نشد لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 23 مهر، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، 2017 کردم نشد.هیچ تغییری نمیکنهframework رو فارسی کردم و ستینک ولی csc نبود تا تغییر اعمال کنم csc و فایل لنگیج اضافه کردم ولی نشد درود. مدل عددی گوشیتون رو بفرمایید. تقریبا همه گوشی های اصل سامسونگ دایرکتوری csc را در پارتیشن سیستم دارند نبود این دایرکتوری در دیوایس شما دو احتمال داره یکی اینکه قبلا توسط نرم افزارکار یا هر شخص دیگری این پوشه حذف شده .(اکثر نرم افزارکار های موجود در بازار برای فارسی سازی اینکارو میکنن) دومی احتمال داره گوشی شما اصل نباشه. اگر از اصل بودن گوشی خود مطمئا هستید لطفا یک بار فول فلش کنید این دایرکتوری ایجاد خواهد شد. موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
aliabbasi 10 ارسال شده در 24 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 2017 درود. مدل عددی گوشیتون رو بفرمایید. تقریبا همه گوشی های اصل سامسونگ دایرکتوری csc را در پارتیشن سیستم دارند نبود این دایرکتوری در دیوایس شما دو احتمال داره یکی اینکه قبلا توسط نرم افزارکار یا هر شخص دیگری این پوشه حذف شده .(اکثر نرم افزارکار های موجود در بازار برای فارسی سازی اینکارو میکنن) دومی احتمال داره گوشی شما اصل نباشه. اگر از اصل بودن گوشی خود مطمئا هستید لطفا یک بار فول فلش کنید این دایرکتوری ایجاد خواهد شد. موفق باشید گوشی اصله تمام تغییرات رو دادم برای فارسی سازی ولی پوشه csc وجود نداره که تغییرات رو برای فارسی یا هرچیز دیگه ای بدم g550t فارسی میشه با مورلوکال ولی csc نیست که تغییر رو ایجاد کنم framework هم فارسی اضافه کردم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.