reza_2344 304 ارسال شده در 12 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2017 سلام و درود به دوستان عزیز فقط کافیه با این رام گوشیتونو فلش کنید امیدوارم مفید باشه البته با تشکر از استاد hamed67vi وهمچنین پیغام failed to mount /system (invalid argument Samsung-Firmware.org: SM-N9005 - Samsung Galaxy Note 3 (Snapdragon) | Firmware Download for Hong Kong لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 12 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2017 من ی همچین مشکلی داشتم با رایت فایل efs درست شد هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 12 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2017 ولی مونت مشکل داره دوست عزیز اگه efs مشکل داشته باشه ارور efs فیلد میده لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 13 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، 2017 والا من همین مشکل رو داشتم حتی فلش هم کردم حل نشد اما ی فایل efs رایت کردم بعد فلش زدم بالا اومد رو s5 و n7100 اینکارو کردم هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 13 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، 2017 ****stiano گفته است: والا من همین مشکل رو داشتم حتی فلش هم کردم حل نشد اما ی فایل efs رایت کردم بعد فلش زدم بالا اومد رو s5 و n7100 اینکارو کردم اگه دقت کنید نوشتم حل مشکل فلش نشدن اصلا فلش نمیگیره فقط فایل پیت روش رایت میشه البته از این گوشیا هر چی بگی بر میاد ممنون از ذکر کردن مطلبتون :u_1f607::u_1f607::u_1f607: لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.