MR.Majid 226 ارسال شده در 10 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2017 یعنی اینارو کمپایل کنم برات؟ ن دادا من آپ کنید تو تاپیک اولی که خودتون زدین. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
omidheidaryan1 10 ارسال شده در 10 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2017 ن دادا من آپ کنید تو تاپیک اولی که خودتون زدین. خدمت شما New folder لینک ارسال
omidheidaryan1 10 ارسال شده در 10 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2017 فایلای مربوطه.همشون ارور میدن New folder لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 10 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2017 خدمت شماNew folder الان اومدم بیرون کمتر از یک ساعت دیگه اعلام نتیجه ميکنم [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
omidheidaryan1 10 ارسال شده در 10 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2017 الان اومدم بیرون کمتر از یک ساعت دیگه اعلام نتیجه ميکنم ممنون راه حلشو پیدا کنی ممنونت میشم لینک ارسال
omidheidaryan1 10 ارسال شده در 10 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2017 .سلام و درود . ابزار pk-stop-fixer رو دانلود کنید و با این برنامه کامپایل کنید . در صورتی که خطا داد لاک موجود در ابزار رو قرار دهید تا راهنمایی کنیم موفق باشید فرستادم برات داداش لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 10 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2017 فایلای مربوطه.همشون ارور میدنNew folder بدون مشکل انجام شد. شات: [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
omidheidaryan1 10 ارسال شده در 10 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2017 بدون مشکل انجام شد. شات: مشکل از کجاس مال من؟ ممکنه برنامه ای کم داشته باشم؟ میتونین تیم ویور بدین؟ لینک ارسال
omidheidaryan1 10 ارسال شده در 10 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2017 این ارور میده فک کنم یه نرم افزار کم دارم تا دستورات رو اجرا کنه "C:\Users\win7\Desktop\apk stop fixer\other\adb.exe"' is not recognized as an internal or external command لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 10 خرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2017 این ارور میده فک کنم یه نرم افزار کم دارم تا دستورات رو اجرا کنه"C:\Users\win7\Desktop\apk stop fixer\other\adb.exe"' is not recognized as an internal or external command . کاربر محترم لطفا پشت سر هم اسپم ارسال نکنید در پست های مختلف ... مشکلتون رو کاملا در یه پست مطرح کنید و در آنجا پیگیر باشید بعد امروز تعطیل هست لطفا صبوری بخرج بدید و پستتون رو با ارسال مداوم اسپم خراب نکنید. در صورت تکرار برخورد خواهد شد. و اما در مورد مشکلتون شما باید دوتا فایل framework-res.apk و twframework-res.apk را از دایرکتوری framework رام بردارید و کپی کنید به دایرکتوری apktool سپس با دستورات زیر نصبشون کنید. apktool if framework-res.apk apktool if twframework-res.apk احتمالا شما twframework-res.apk را نصب نکرده اید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.