sanjabak1368 57 ارسال شده در 9 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2017 سلام یه تبلت با این مشخصات دارم که frp داره Lenovo Yoga3 quallcom yt3-x50m اندروید 6 نه otg قبول میکنه نه میراکل و اینفینیتی و هوا ساپورت میکنه یه آموزش هم واسه اندروید 5.1.1 توی یوتیوب دیدم که اصلا اون موارد تو اندروید 6 نیست ! لطفا راهنمایی کنید ! با تشکر لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 9 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2017 به مرورگر تونستی دسترسی پیدا کنی؟ یا موقع نوشتن اسم جیمیل یا بزنی فراموشی جیمیل یا اصلا همون اولاش موقع زدن رمز وای فای دستتو رو نوشته بگیری بزنی جستجو ..جستجو بیاد حله اسم برنامه میتونی جستجو کنی لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 9 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2017 به مرورگر تونستی دسترسی پیدا کنی؟یا موقع نوشتن اسم جیمیل یا بزنی فراموشی جیمیل یا اصلا همون اولاش موقع زدن رمز وای فای دستتو رو نوشته بگیری بزنی جستجو ..جستجو بیاد حله اسم برنامه میتونی جستجو کنی نه نمیشه اصلا به مرورگر دسترسی نیس !!! تو تنظیمات صفحه کلید هم این دسترسی نیست ! لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 9 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2017 نه نمیشهاصلا به مرورگر دسترسی نیس !!! تو تنظیمات صفحه کلید هم این دسترسی نیست ! همون صفحه کلید گوگل برید داخل قوانین و لایسینس بگردید یجا هم میشه جستجوی صوتی گوگل رو فعال اسم شایر یت یا ستینگ یا فایل منیجر جستجو کنید..یبار خیلی ور رفتم تا یدونه راه انداختم هیچ جایی نت هم آموزشش نبود ولی متاسفانه اصلا یادم نیست کجاها ور رفتم آخه خیلی ور رفتم ولی هر چی بود خود قوانین و لایسنس صفحه کلید بود..حتی به مرورگر دسترسی پیدا کردم ولی نمیشد باهاش چیزی دانلود کرد به یک pdf که قوانین اونجان هم رسیدم که به رم دسترسی پیدا می کرد ولی بازم نمیذاشت فایل نصب کنم لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 9 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2017 همون صفحه کلید گوگل برید داخل قوانین و لایسینس بگردید یجا هم میشه جستجوی صوتی گوگل رو فعال اسم شایر یت یا ستینگ یا فایل منیجر جستجو کنید..یبار خیلی ور رفتم تا یدونه راه انداختم هیچ جایی نت هم آموزشش نبود ولی متاسفانه اصلا یادم نیست کجاها ور رفتم آخه خیلی ور رفتم ولی هر چی بود خود قوانین و لایسنس صفحه کلید بود..حتی به مرورگر دسترسی پیدا کردم ولی نمیشد باهاش چیزی دانلود کردبه یک pdf که قوانین اونجان هم رسیدم که به رم دسترسی پیدا می کرد ولی بازم نمیذاشت فایل نصب کنم دوست عزیز اینکه شما میگید رو میدونم توی فیلمی که توی یوتیوب هست هم همین کار و میکنه اما اون واسه اندروید 5.1 هست تست کردم نمیشه ! لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 9 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2017 با اینفینیتی با کابل بوت تست کردید نشد ؟ اینفو با اینفینیتی بزار حتما نیاز به کابل بوت داره دوست عزیز لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 10 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2017 با اینفینیتی با کابل بوت تست کردید نشد ؟اینفو با اینفینیتی بزار حتما نیاز به کابل بوت داره دوست عزیز ندارم کابل شو متاسفانه ! لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 10 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2017 http://forum.gsm-developers.com/thread13438.html لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 11 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 2017 سلام از این پست کمک بگیرید http://forum.gsm-developers.com/thread14444.html#post52693 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.