persian.gsm 14 ارسال شده در 9 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2017 سلام گوشی ضربه خورده با زدن پاور و یا اتصال شارژر چراغ هشدار به سه زنگ چشمک میزنه یه جی 630 هم دستم بود اونم همین اتفاق افتاده براش ممنون میشم راهنمایی کنید من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
persian.gsm 14 ارسال شده در 9 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2017 دوستان تجربه ای ندارن؟ من باختم اما کسی جز ما نخواهد برد.. .. .. لینک ارسال
eza68 15 ارسال شده در 9 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2017 هارد گوشی معیوب است لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 10 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2017 سلامگوشی ضربه خورده با زدن پاور و یا اتصال شارژر چراغ هشدار به سه زنگ چشمک میزنه یه جی 630 هم دستم بود اونم همین اتفاق افتاده براش ممنون میشم راهنمایی کنید دوست من شما باید برای هر دومدل هارد رو تعویض کنید. این مشکل رو من بیش از 10 بار با تعویض هارد درست کردم. البته هارد خودش رو دربیارین ببینین میشه روش دامپ رایت کرد یا خیر. اگه شد که میتونین هارد خودش رو دوباره جا بزنین اگه نه هم که باید تعویض بشه. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.