مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 7 خرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2017 دوستان احتمال داره از فاصله بین اسم یوزر باشه؟ درود. مشکل شما بخاطر اینه که فاصله داره یوزرتون . شما خیلی مواقع به مشکل خواهید خورد . فعل حال دو راه دارید ویندوز عوض کنید یک یوزر جدید در کامپیوترتون ایجاد کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
jimiking 16 ارسال شده در 7 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2017 خیییلی ممنون استاد لینک ارسال
jimiking 16 ارسال شده در 7 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2017 استاد تو بخش اضافه کردن دستورات روت وقتی میخوام انجام بشه یه ارور میده build.prop / اندروید بوت وسیستم گوشی که میخوام روت کنم 6 هستش و تو ساپورت نیس. طبق اموزش پیش رفتم ولی اون فایل اخر که گفتین تو رام دیسک باید باشه نبود. کجای کار اشکال داره لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 7 خرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2017 استاد تو بخش اضافه کردن دستورات روت وقتی میخوام انجام بشه یه ارور میده build.prop / اندروید بوت وسیستم گوشی که میخوام روت کنم 6 هستش و تو ساپورت نیس. طبق اموزش پیش رفتم ولی اون فایل اخر که گفتین تو رام دیسک باید باشه نبود. کجای کار اشکال داره . دوست عزیز شما به صورت دستی system رو استخراج کنید و در پوشه پروژه قرار بدید سپس دسترسی روت رو به بوت اضافه کنید . موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
jimiking 16 ارسال شده در 7 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2017 با عرض خسته نباشید به استاد صوری / بالاخره تونستم این مشکل رو با کمک شما حل کنم بسیار عالی / حسابی کارم را افتاد ممنون از لطف و زحماتی که کشیدین. ایشالا همیشه موفق باشید. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.