موبایل حسین 41 ارسال شده در 7 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2017 با این فایل ها جواب نداد لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 7 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2017 این فایلم یه تست بزن 页面不存在 لینک ارسال
موبایل حسین 41 ارسال شده در 8 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2017 با این فایل اخریه تصویر درست شد ولی تاچ کار نمیکنه دوستان اگه فایل دیگه دارن زحمت شو بکشن لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 8 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، 2017 مدل ای سی تاچ میتونید ببینید چی هست؟ لینک ارسال
موبایل حسین 41 ارسال شده در 9 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2017 رویه ای سی این و نوشته gsl1680 ileac لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 9 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2017 من دوتا روش رو میتونم پیشنهاد بدم یکی اینکه فایل با رزولیشن معمولی رو بزنید بعد و بعد تغیییر رزولیشن بدید که البته با یکی از دانگلها قابل انجام بود ولی الان یادم نیست کدوم بودش یکی دیگم اینکه یه فایل کم حجم هست که درایور های ای سی تاچ مختلف رو داره همون فایل که صفحه درست بود ولی تاچ کار نمیکرد رو بزنید بعد درایور رو هم رو تبلت بزنید درست میشه فک کنم فایل مربوز به gsl1680 رو داشته باشم اگر دیدم براتون میزارم خوب فایلشو پیدا کردم 6-monteship - Download - 4shared - Toxic RR دانلودش کنید و بعد تبلت رو به کامپیوتر وصل کنید فایل run.bat رو اجرا کنید البته باید usb dibug روشن باشه لینک ارسال
موبایل حسین 41 ارسال شده در 9 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2017 مرسی داداش بابت زحمتی کشیدین ولی با این فایلی که گذاشتین میزنم گوشی خاموش میشه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.