MR.Majid 226 ارسال شده در 6 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2017 با سلام و درود خدمت تک تک دوستان خودم. بنده الان دارم روی مدل j3110 سامسونگ اندرید 5.1.1 کار میکنم. با هر نرم افزاری اقدام به ریپک کردن میکنم ریپک میشود و براحتی روی گوشی رایت میشه ولی متاسفانه بعد از رایت شدن گوشی بعد از آرم سامسونگ میره روی ریکاوری!!! اینم بگم با چندین رام دیگه و با ورژن های متفاوت دیگه این کار کردم بازم بعد از آرم سامسونگ دوباره میره روی ریکاوری!!! تنها مشکل در رابطه با کوک رام دارم فقط ریپک کردن هستش. نکته:وقتی رام کوک شده j3110 رو ریپک میکنم بدون مشکل رایت و سپس مثل هلو میاد بالا!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برام شده سوال؟؟؟ لطفا بنده رو راهنمایی کنید.. با تشکر [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 6 خرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2017 سلام و درود بر شما . دوست عزیز نرم افزارها همه یک کار رو میکنند و فرقی بینشون نیست و به شما توصیه میکنم وقتتون رو برای دانلود و پیگیر نرم افزارها نگذارید. همه نرم افزارها از یک فایل باینری ارایه شده و یک نوع کد ریپک استفاده میکنند و کاراییشون یکی هست. به شما توصیه میکنم برای این نوع مشکلات از نرم افزار زیر به روش دامپ از سیستم و ریپک استفاده کنید . یعنی تغییرات را رو گوشی اعمال کنید و در اخر با این نرم افزار دامپ بگیرید . به فرمت سیستم مخصوص گوشی تبدیل کنید . در حین ریپک با این نرم افزار چندین سوال از شما خواهد پرسید باید جواب بدید . مثلا میپرسه بیت رام شما 28 هست یا 32 یا رام شما ext4 هست یا img و ... شما باید طبق ساختار رام اوجینال بهش مشخصات بدید تا بدون مشکل یک خروجی به شما تحویل دهد . >http://www.gsm-developers.com/assayyed_kitchen/ روش کار هم باید گوشی را روت کنید سپس به کامپیوتر وصل کنید و دستورات بعدی را در نرم افزار طی کنید . موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.