سجادبیانی 97 ارسال شده در 6 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2017 سلام این گوشی اومد توی دانلودینگ زده بود n910t اما رامی که روی گوشی بود اندروید 5.0.1 n910f بود و پشت گوشی هم n910f زده بود من گوشی رو به اندروید 6.0.1 n910t ارتقا دادم ولی گوشی یکی بد کار می کنه گاهی هنگ می کنه میخواستم بدونم چطوری به اندروید قبلی یعنی n910f 5.0.1 برگردم چون اصلا برای n910t اندروید 5.0.1 نیست راستی گوشی رو که خاموش می کنم دیگه بالا نمیاد :u_1f629: روشن می کنی اینجوری میاد ممنون میشم راهنمایی کنید GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
smaiil-abasi 15 ارسال شده در 6 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2017 با سلام واسه n910t اندروید 5.0.1 هست اینجا رو یه نگاه بنداز Samsung-Firmware.org: Samsung Firmwares Database | Model : SM-N910T - Galaxy Note 4 (T-Mobile USA) شما ببین رامی که روش بوده چی بوده همونو بزن از طریق imei چک کن لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 6 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2017 با سلامواسه n910t اندروید 5.0.1 هست اینجا رو یه نگاه بنداز samsung-firmware.org: Samsung firmwares database | model : Sm-n910t - galaxy note 4 (t-mobile usa) شما ببین رامی که روش بوده چی بوده همونو بزن از طریق imei چک کن رامی که روش بود n910f بود GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 6 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2017 رامی که روش بود n910f بود فایل خالی سیستم n910f رو بزن بببن نمیاد بالا لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 6 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2017 فایل خالی سیستم n910f رو بزن بببن نمیاد بالا زدم همون اول ارور داد تو یوتیوب یه کلیپ دیدم که طرف با همین گوشی داشت کار می کردم رفت توی درباره تلفن مشخصه رام رو دیدم دارم الان دانلود می کنم ببینم چی میشه lmy47x.n910fxxu1coi1.supported by winmacx.com (016-662-777) GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
smaiil-abasi 15 ارسال شده در 6 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2017 رامی که روش بود n910f بود عزیز من منظوره من مشخصه رام بود نه مدلش با نرم افزار Smart Switch چک کن اون بهت میگه چه رامی روش بوده همونو بزن احتمال زیاد حل میشه لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 6 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2017 عزیز من منظوره من مشخصه رام بود نه مدلش با نرم افزار Smart Switch چک کن اون بهت میگه چه رامی روش بوده همونو بزن احتمال زیاد حل میشه زدم ولی جواب نداد سریال رو با N910F و با N910T با هر دو هم بازم جواب نداد GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 7 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2017 یه رام دیگه زدم الان همه چیز اوکی هست فقط ثبت نشده روی شبکه میزنه سریال پریده ولی بیس باند دارم ممنون میشم راهنمایی کنید میخام سریال قبلی برگرده http://uupload.ir/files/7bbi_screenshot_2016-01-01-21-02-32.png http://uupload.ir/files/kojt_screenshot_2016-01-01-21-02-43.png http://uupload.ir/files/jbss_screenshot_2016-01-01-21-02-54.png ای بابا این فایلی هم که زدم باز هم همنجوری هست گاهی اوقات ریستارت یا خاموش می کنی دیگه بالا نمیاد GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 10 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2017 دوباره سلام روی این گوشی هر رامی که زدم بازم اذیت می کنه روشن میشه بعد که خاموش می کنی اصلا روشن نمیشه باید باطری رو در بیاری بعد شاید بیاد بالا تو این سایت رام پورت شده n910t رو پیدا کردم ولی اینم فلش نشد این رامی که توی این سایت هست n910f هست از دوستان کسی با این مشگل برخورده؟ [ROM][PORT] NOTE 4 N910F Dr.Ketan Custom ROM… | T-Mobile Samsung Galaxy Note 4 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 10 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2017 دوباره سلام روی این گوشی هر رامی که زدم بازم اذیت می کنه روشن میشه بعد که خاموش می کنی اصلا روشن نمیشه باید باطری رو در بیاری بعد شاید بیاد بالا تو این سایت رام پورت شده n910t رو پیدا کردم ولی اینم فلش نشد این رامی که توی این سایت هست n910f هست از دوستان کسی با این مشگل برخورده؟ [ROM][PORT] NOTE 4 N910F Dr.Ketan Custom ROM… | T-Mobile Samsung Galaxy Note 4 رامی که روی این گوشی بود همین بوده GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.