سجادبیانی 97 ارسال شده در 5 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2017 سلام ظاهر سایت عوض شده غلطک وسط موس من خراب شده غلطک سالم هست تو بقیه سایت ها درسته ولی تو سایت خودمون میام کار نمی کنه ایراد ماله چیه فقط تو گوگل کروم اینجوریه GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 5 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2017 سلام ظاهر سایت عوض شده غلطک وسط موس من خراب شده غلطک سالم هست تو بقیه سایت ها درسته ولی تو سایت خودمون میام کار نمی کنه ایراد ماله چیهفقط تو گوگل کروم اینجوریه سلام عزیز... نسخه فعلی مرورگر مورد نظر رو آنیستال و مجددا آخرین ورژن رو نصب کنید... لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 5 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2017 پاک کردم و جدید ترین رو نصب کردم میام تو سایت برای سه ثانیه کار می کنه بعد دیگه کار نمی کنه مجبور میشم از نوار سمت راست سایت برای پایین رفتن استفاده کنم GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 6 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2017 پس احتمالا کامل آنیستال نشده و فقط آپدیت شده... برید به setting مرورگر و گزینه انتهایی یعنی reset setting رو بزنید... لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 6 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2017 پس احتمالا کامل آنیستال نشده و فقط آپدیت شده...برید به setting مرورگر و گزینه انتهایی یعنی reset setting رو بزنید... هنوز هم همینجوری هست بیخیال شدم با موزیلا فایرفاکس کار می کنم GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.