iraj 104 ارسال شده در 4 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2017 سلام دوستان این ارور رو میده ... http://www.upsara.com/images/pkol_capture.png irgsm لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 4 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2017 فایل ضمیمه شده شماره تماسه واضح تر خطا رو بگید تا راهنمایی شید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 4 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2017 فایل ضمیمه شده شماره تماسهواضح تر خطا رو بگید تا راهنمایی شید ببخشید اشتباه شده تو اپلود Driver Version : 00021206 Library Version : 00030210 Box Type : ATF Lightning Box Firmware : LogiCore 11.0.10 Software Version : v12.67 AdvanceBox SN : ========================================= Please Try Again Later (Server Busy) ========================================= ================================================ ATF SOFTWARE IS NOT ACTIVATED ON THIS PC Please Activate your ATF Software ================================================ * Follow these Instructions 1. Connect this PC to the INTERNET 2. Restart ATF Software ================================================ Box Successfully Initialized ================================================ VBATT Powering Down <<<< VBATT Powering Up >>>> SET VCCIO Level Done SET BSI Load Done irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 4 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2017 عزیزان دوستان ؟؟؟؟ irgsm لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 4 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2017 مشکل موقتی از سرور باکس هستش که بزودی حل میشه لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 4 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2017 سلام دوستان این ارور رو میده ...http://www.upsara.com/images/pkol_capture.png متاسفانه بنده هم دقیقا مشکل شما رو دارم ولی طبق فرموده مدیر عزیزمون مشکل از سرور هست و راه حلی نداره... ولی اونطور که بنده تحقیق کردم تا دو روز آینده حل میشه... لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 5 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2017 مشکل 100% از سرور atf هستش شماچند بار با ip مختلف تست کنید در غیر اینصورت در روز های آینده دوباره امتحان کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 5 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2017 فعلا جواب نمیده ...همون سرور.... irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 7 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2017 دوستان کسی مشکلش حل شده ؟؟من چند روزه تست میکنم نمیشه ...ufsهم همین ارور رو میده میزنه مشکل وصل شدن به سرور.....با چیز شکن هم میزنم ufs رو irgsm لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 7 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2017 دوستان کسی مشکلش حل شده ؟؟من چند روزه تست میکنم نمیشه ...ufsهم همین ارور رو میده میزنه مشکل وصل شدن به سرور.....با چیز شکن هم میزنم ufs رو نه عزیز فعلا سرور atf در حال بروزرسانی هست... یک سر به سایت خود atf بزنید http://www.advance-box.com/ زده در حال بروزرسانی... خود من هم چهار تا گوشی آماده برای direct emmc دارم که منتظرم atf فعال بشه... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.