siavash sadr 274 ارسال شده در 2 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2017 دوست عزیز این فایل رو با z3x رایت کن روش تست کردم هم انلاک شبکه رو حل میکنه هم مشکلات انتن رو فقط به تاریخ اپدیت گوشیت دقت کن اگه قبل از تاریخ این فایل بود رایت کن ببخشید فایلو اشتباه اپلود کرده بودم مال j700 بود هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 2 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2017 A700H هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
mazikhoda 10 ارسال شده در 2 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2017 ممنون دانلود کردم اما پسورد داره لینک ارسال
mazikhoda 10 ارسال شده در 2 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2017 Writing AT RIL... Ok Initialization AT RIL... root required Checking Super user right... false Done with Samsung Tool PRO v.27.7 لینک ارسال
mazikhoda 10 ارسال شده در 2 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2017 رامی که زدم از همین سایت دانلود کردم ورژن 6.0.1 هست اما نمیدونم چطور روتش کنم هر چی میگردم نیست لینک ارسال
mazikhoda 10 ارسال شده در 3 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2017 سلام به تمامی رامها آنتن میده اما ضعیفه فقط توی خیابان آنتن میده کسی هست راهنمایی کنه لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 3 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2017 درود ورودتون رو به انجمن خوش آمد میگم گوشی شما مشکل سخت افزاری دارد و طبق لاگی که قرار دادید نباید مشکل نرم افزاری باشه اما برای اینکه مطمعن بشید مشکل نرم افزاری نیست باید روی گوشی مودم رایت کنید آخرین بیلد منطقه ی خودتونم رایت کنید با اسمارت سویچ اوکی میشه لینک ارسال
mazikhoda 10 ارسال شده در 4 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2017 ممنون از پاسختون میتونید بیشتر راهنمایی کنید لینک ارسال
mazikhoda 10 ارسال شده در 4 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، 2017 سلام مودم منطقه رو چه جوری رایت کنم لینک ارسال
mazikhoda 10 ارسال شده در 7 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2017 کسی نیست کمک کنه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.