z.3.x 13 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 سلام وخسته نباشید خدمت همکاران محترم گوشی مدل ذکر شده اوردن برای انلاک بدون حذف اطلاعات چند تا ریکاوری رایت کردم که متاسفانه ارور داد و crom service لاک هست دوستان راهی هست که بشه بدون حذف اطلاعات انلاک کرد این مدل رو؟ ممون میشم راهنمایی کنید سپاس وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 frp lock فعال هستش یا غیر فعاله هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 frp lock فعال هستش یا غیر فعاله frpغیر فعاله وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
rezoli76 10 ارسال شده در 11 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 2017 دوست عزیز اول با نرم افزار crom service بوتلودر رو آنلاک کنید سپس کاستوم ریکاوری رایت کنید و قفل صفحه را باز کنید لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 11 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 2017 دوست عزیز اول با نرم افزار crom service بوتلودر رو آنلاک کنید سپس کاستوم ریکاوری رایت کنید و قفل صفحه را باز کنید وقتی کد داره چجوری crom انلاک کنه ببینید اکه cromانلاک بود که اوکی میشه مگرنه راهی نداره با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 25 تیر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 2017 سلام دوستان ببخشید اینجا پست میدم دوستان کسی روشی برای خاموشی Crom service برای بازکردن قفل گوشی پیدا نکرده ؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.