sbr0651 23 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 با سلام G6-u10 دارم هرکاریش کردم با sd فلش نگرفت میخوام فایلشو با sp flash tools بزنم الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 داداش این گوشی پردازندش کوالکامه با sp flash tools نمیشه فلش کرد. لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 با سلام G6-u10 دارم هرکاریش کردم با sd فلش نگرفت میخوام فایلشو با sp flash tools بزنم اینا سری کوالکوم هم بعید میدونم راهکار مطمئنی باشه واسه اینکه با فلش تولز انجام بدی چه اروری میده دقیقا؟ ارور faild میده؟ از چه بیلدی استفاده میکنی؟ لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 با سلام G6-u10 دارم هرکاریش کردم با sd فلش نگرفت میخوام فایلشو با sp flash tools بزنم درود. شما میتونید طبق آموزشهای بخش توسعه فایل update.app رو استخراج و تبدیل به پارتیشنهای img کرده و از طریق فست بوت هر پارتیشنی رو که خواستید به راحتی فلش کنید. حتی میتونید برای رایت پارتیشنها یک فایل اجرایی بسازید و با یک کلیک گوشی رو فلش کنید. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 درود.شما میتونید طبق آموزشهای بخش توسعه فایل update.app رو استخراج و تبدیل به پارتیشنهای img کرده و از طریق فست بوت هر پارتیشنی رو که خواستید به راحتی فلش کنید. حتی میتونید برای رایت پارتیشنها یک فایل اجرایی بسازید و با یک کلیک گوشی رو فلش کنید. بله درسته اما درصورتی که بتونید قبلش انلاک بوت لودر کرده باشید من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 درود.شما میتونید طبق آموزشهای بخش توسعه فایل update.app رو استخراج و تبدیل به پارتیشنهای img کرده و از طریق فست بوت هر پارتیشنی رو که خواستید به راحتی فلش کنید. حتی میتونید برای رایت پارتیشنها یک فایل اجرایی بسازید و با یک کلیک گوشی رو فلش کنید. استخراجش کردم ولی فایلای ایمیج نمیدونستم چطور رایت کنم میتونید لینک بدید من اون چیزی که خواستم پیدا نکردم الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، 2017 اینا سری کوالکوم هم بعید میدونم راهکار مطمئنی باشه واسه اینکه با فلش تولز انجام بدیچه اروری میده دقیقا؟ ارور faild میده؟ از چه بیلدی استفاده میکنی؟ گوشی رو ارمه و هیچ عکس العملی به sd نشون نمیده یک بار فیلمشو تو نت دیدم که تبدیل کنن اول با مشتری شرط خاموش گرفتم به خاطر همین مشکلش که ذکر کردم الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 1 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2017 شما برای فلش فایل system.img باید گوشی رو به محیط فست بوت ببرید بعد از طریق کامپیوتر و دستورات خاص خودش تو محیط cmd اقدام به فلش کنید. لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 1 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، 2017 گوشی رو ارمه و هیچ عکس العملی به sd نشون نمیده یک بار فیلمشو تو نت دیدم که تبدیل کنن اول با مشتری شرط خاموش گرفتم به خاطر همین مشکلش که ذکر کردم پوشه dload رو که توی رم گذاشتی(کلاس 10 باشه بهتره) بعد فایل محتوای پوشه dload رو هم بزار کنار پوشه یعنی توی کارت حافظه هم پوشه dload و هم محتوای پوشه که فایل با فرمت app هستش رو بزار گوشی رو خاموش کن کلید ولوم بالا و پایین بگیر بعد پاور کن...یاد باشه تا زمانی که گوشی به حالت فلش نرفته کلید های ولوم رو رها نکنی لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.