موبایل حسین 41 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2017 باسلام خدمت دوستان باکس مشکلی نداره ویندوز عوض کردم الان دیگه نصب نمیشه اصلا اخرین ورژن ها رو هم گرفتم نصب نشد با قندشکن هم تست کردن بازم نشد به سرور کانک نمیشه که باکس و اپدیت کنم مشکل چیه .....: لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2017 باسلام خدمت دوستان باکس مشکلی نداره ویندوز عوض کردم الان دیگه نصب نمیشه اصلا اخرین ورژن ها رو هم گرفتم نصب نشد با قندشکن هم تست کردن بازم نشد به سرور کانک نمیشه که باکس و اپدیت کنم مشکل چیه .....: سلام حسين عزيز.فكر كنم اين باكس فعلا در كشور ايران اذيت ميكنه.چون بنده هم اين مشكل رو حدود يكسال پيش داشتم ولى وقتى براى يك دوره تكميلى براى isp و تعويض هارد گوشيهاى خاص به هند رفته بودم اونجا براحتى روى سيستمم نصب كردم... ولى شما محض احتياط با شيلترفكن هاى قوى تست كنيد شايد جواب داد... موفق باشيد لینک ارسال
S-R-M 16 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2017 سلام..تا چند هفته پیش هیچ مشکلی نداشت..این هفته فکر کنم سرورشون مشکل داره..سعی کنید صبح زود تست کنید لینک ارسال
موبایل حسین 41 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2017 با سلام یه هفته هستش که درگیرم قبلا خوب بود سری اپدیت میشد ولی الان هر کاری میکنم جواب نمیده صبح تست کردم نیمه شب هم تست کردم بازم جواب نداد با چیزشکن های مختلف تست کردم فکر کنم سرورش مشکل داره که نمی تونه اپدیت کنه گفتم شاید دوستان راه حلی داشته باشن بازم تشکر بابت راهنمای لینک ارسال
موبایل حسین 41 ارسال شده در 11 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 2017 دوستان کسی راه حلی نداره برای اپدیت باکس که بشه افلاین اپدیت کرد چون سرور ufs مشکل داره لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.