reza.seven 40 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2017 سلام عرض میکنم مشتری یه گوشی چینی +txl z4 اورده ... رو آرمه(سامسونگ) خواسته روت کنه که موقع خاموش روشن شدن این مشکل براش پیش اومد خواستم با UN ANDROID TOOL هارد ریست کنم اما توو منوی ریکاوری هیچ کلیدی عمل نمیکنه و فقط عکس گوشی و تابلوی اخطار زرد رنگ نمایش داده میشه خواستم آنروت کنم گفتم شاید بدون فلش حل بشه اما گوشی به UN ANDROID TOOL متصل میشه و میتونم گوشی رو به ریکاوری ببرم یا ریبوت کنم...اما نمیتونم آنروت نه حالا اگه کسی فایل فلشی از این مدل داره بی زحمت لینک دانلودش رو برام بزاره ممنون:u_e032: لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2017 با مراپی فرمت کنید لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2017 با مراپی فرمت کنید متاسفانه ندارم لینک ارسال
reza.seven 40 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2017 با مراپی ، ژوراسیک و میراکل وایپ میکنم اما جواب نداد :u_e108: دوستان کسی اگه فایل فلشش رو داره لینک بده لطفا :u_e401: لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2017 سلام و درود . در بسیاری از مدلهای چینی محیط ریکاوری با تاچ عمل میکنند. رام گوشی های چینی مخصوصا مدلی که دست شماست به هیچ عنوان نمیشه از روی مدلش فایل دانلود کرد . شما گوشی را باز کنید یک مشخصه روی برد هک شده اون رو قرار بدید یا تصویر از روی برد قرار دهید تا فایلی برای گوشی شما معرفی بشه . البته بالا اومدن گوشی با فایل مشخصه برد از 100 به 20 درصدم نیست و شاید مجبور بشید ده ها فایل دانلود و روی گوشی تست کنید که بنظرم ارزش تلف کردن انرژی روی چنین مشکلی نداره . موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
hamzeh8564 10 ارسال شده در 28 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2017 سلام خدمت دوستان عزیز . منم همین مشکل رو با این گوشی دارم . فرمت زدم کامل خاموش شد . قبلش رید گرفته بودم ولی متاسفانه رید کامل رایت میشه بازم بالا نمیاره . اساتید اگه کسی رام این مدل رو داره ممنون میشم . اینم مدل بردش 6820-jxy42-91-4p لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 28 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2017 سلام خدمت دوستان عزیز . منم همین مشکل رو با این گوشی دارم . فرمت زدم کامل خاموش شد . قبلش رید گرفته بودم ولی متاسفانه رید کامل رایت میشه بازم بالا نمیاره . اساتید اگه کسی رام این مدل رو داره ممنون میشم . اینم مدل بردش 6820-jxy42-91-4p اگه رید دارین اذش یکبار فرمت کنید و بعدش رایت کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
hamidooooo 184 ارسال شده در 28 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2017 رام این مدل خیلی نایابه توی هیچ سایتی پیدا نمیکنید چون با اسم txl نیست با مدل t_toach یکی هست..من تست کردم ... خدمت دوستان ROM T-TOUCH Z4 PLUS | [Official]-[updated] add the 04/28/2017 on Needrom گرگــ ها را دوستـــــ دارم ، مرگــــ را می پذیرند ، امـــا .. تن به قلاده نمیدهند .. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.