mohsen8 815 ارسال شده در 27 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2017 ببخشید خیلی سوال پرسیدم.یعنی cm12 هم نمیشه پورت کرد روی اندروید 5.0.2؟؟ رام پورت مال گوشی خودم، مدل تک سیمکارته، گوشی من دوسیمکارته؛ این مشکلی بجز اینکه فقط از 1سیمکارت پشتیبانی کنه، پیش میاره؟؟ cm12 که بر پایه اندروید 5 هستش شما برید تایپیک زیر آموزشش رو قرار دادم ببینید همون چیزی که میخواهید آموزش پورت رام سیانوژن برایMTK (همراه با ویدیو) - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers لینک ارسال
alivisa 10 ارسال شده در 27 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2017 cm12 که بر پایه اندروید 5 هستش شما برید تایپیک زیر آموزشش رو قرار دادم ببینید همون چیزی که میخواهیدآموزش پورت رام سیانوژن برایMTK (همراه با ویدیو) - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers با این آموزش؛ رامی که گفتم(متعلق به مدل تک سیمکارته ی گوشی خودم) رو میشه پورت کرد؟ همه ی ساینوژن 12 هایی که چیپست مشابه داشته باشند هم میشه با همین روش پورت کرد؟ Sent from my LG-D690 using Tapatalk لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 27 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2017 با این آموزش؛ رامی که گفتم(متعلق به مدل تک سیمکارته ی گوشی خودم) رو میشه پورت کرد؟همه ی ساینوژن 12 هایی که چیپست مشابه داشته باشند هم میشه با همین روش پورت کرد؟ Sent from my LG-D690 using Tapatalk بله میشه..نه فقط چیپست سایز صفحه و بقیه موارد یکی باشند بهتره خیلی مطمئنتره پورت میشه لینک ارسال
alivisa 10 ارسال شده در 27 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2017 خیلی ممنون خیلی کمکم کردید امیدوارم بتونم جبران کنم[emoji173] [emoji173] [emoji173] Sent from my LG-D690 using Tapatalk لینک ارسال
alivisa 10 ارسال شده در 28 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2017 بله میشه..نه فقط چیپست سایز صفحه و بقیه موارد یکی باشند بهتره خیلی مطمئنتره پورت میشه ببخشید، اون اموزشی که لینکشو دادید، فروم نداشت. مجبور شدم اینجا بپرسم. رام اصلی من boot.imgنداره توی پوشهdev/mtdگوشیم هم نیست چیکار کنم؟ Sent from my LG-D690 using Tapatalk لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 28 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2017 ببخشید، اون اموزشی که لینکشو دادید، فروم نداشت. مجبور شدم اینجا بپرسم. رام اصلی من boot.imgنداره توی پوشهdev/mtdگوشیم هم نیست چیکار کنم؟ Sent from my LG-D690 using Tapatalk زیر همون آموزش دیدگاه داره لینک انجمن هم داره سعی کنید همونجا سوال کنید رام شما فرمتش چی هست؟ غیر ممکن رام فایل boot نداشته باشه لینک ارسال
alivisa 10 ارسال شده در 28 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2017 زیر همون آموزش دیدگاه داره لینک انجمن هم داره سعی کنید همونجا سوال کنید رام شما فرمتش چی هست؟ غیر ممکن رام فایل boot نداشته باشه دکمه داره ولی وفتی میزنم نمیره KDZ البته استخراجش کردم به صورت img Sent from my LG-D690 using Tapatalk لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 28 مرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2017 دکمه داره ولی وفتی میزنم نمیرهKDZ البته استخراجش کردم به صورت img Sent from my LG-D690 using Tapatalk الجی هست گوشیتون در خصوص سری MTK الجی نمیدونم این روش پورت اصلا جواب میده یا نه ولی رام رو با برنامه زیر استخراج کنید معرفی ابزار استخراج فریمورهای LG (همراه با آموزش ویدیویی) - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers از رام اسکاتر اگه هست استفاده کنید بهتره لینک ارسال
alivisa 10 ارسال شده در 28 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2017 زیر همون آموزش دیدگاه داره لینک انجمن هم داره سعی کنید همونجا سوال کنید رام شما فرمتش چی هست؟ غیر ممکن رام فایل boot نداشته باشه حل شد توی فایل dzکه اکسترکت کردم boot.imgهست ممنون Sent from my LG-D690 using Tapatalk لینک ارسال
alivisa 10 ارسال شده در 28 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2017 الجی هست گوشیتون در خصوص سری MTK الجی نمیدونم این روش پورت اصلا جواب میده یا نه ولی رام رو با برنامه زیر استخراج کنیدمعرفی ابزار استخراج فریمورهای LG (همراه با آموزش ویدیویی) - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers از رام اسکاتر اگه هست استفاده کنید بهتره ی مشکل دیگه وقای بوت رو اکسترکت میکنم،پوشه ramdiskخالیه فایل بوت هر دو رام همینجوریه Sent from my LG-D690 using Tapatalk لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.