siavash sadr 274 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2017 Google Drive – Virenscannerwarnung هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
amu-hassan 10 ارسال شده در 11 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، 2018 سلام فایل کامل رایت میشه گوشی که میاد بالا اخرین مرحله راه اندازی ارور samsung wizard stopped میده لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 12 تیر، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، 2018 همیشه بعد از رایت فایل وایپ بکنید هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 8 اسفند، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 2018 دوستان اندروید این رام چنده؟؟؟ کسی تست کرده فارسی هست؟ بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 12 اسفند، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2018 اندروید 4.4 هست و بلی فارسی هم هست هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
OREO2018 488 ارسال شده در 2 خرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2019 سلام دوستان کسی اندروید 5 این مدل رو. داره و فارسی باشه؟؟ n900t بروزترین اموزش ها و فایل فقط در http://forum.gsm-developers.com لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.