mohsen8 815 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 2017 با سلام با ساده ترین روش پورت ریکاوری CWM برای پردازندهای مدیاتک در خدمت شما هستیم پیشنیاز این روش نصب بودن درایورهای گوشی و برنامه mtk droid می باشد که از لینک زیر می تونید دانلودش کنید البته باید گوشیتون هم روت باشه و برنامه Busybox نیز نصب باشه از گزینه دولوپر در گوشی تیک USB debugging را فعال کنید برنامه MTK Droid tools را اجرا و گوشی خود را به سیستم وصل کنید باید رنگ چراغ سمت چپ برنامه به رنگ سبز درآیید یعنی گوشی شما روت و Busybox نصب است اکنون گزینه ‘root,backup,recovery را انتخاب و گزینه ‘to use boot from phone’ را انتخاب کنید بعد از آن روی ‘recovery and boot’ کلیک کنید میبینید که یک گزینه make cwm recovery automatically نمایان می شود بر روی yes کلیک کنید ابزار برای شما یک ریکاوری میسازد بعد از ساخت ریکاوری گزینه install created recovery to phone نمایان می شود بر روی بله کلیک کنید گوشی خاموش به ریکاوری منتقل می شود ریکاوری cwm را نیز در پوشه برنامه MTK Droid Tools می تونید پیدا کنید فلش ریکاوری استوک اگر هم می خواهید به ریکاوری استوک خود برگردید یا ریکاوری کاستوم جواب نداد فایل recovery.img استوک خود را درون یک رم بگذارید و در گوشی قرار دهید برنامه mobileuncletools را دانلود و نصب کنید برنامه را اجرا کنید بر روی گزینه update recovery کلیک کنید و ریکاوری استوک خود را انتخاب کنید تمام لینک آموزش در پرتال برای دانلود برنامه لینک ارسال
ehsan14756 0 ارسال شده در 7 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، 2018 برای من ارور readblock میده E.Dehvari لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 8 مرداد، 2018 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2018 در 14 ساعت قبل، ehsan14756 گفته است : برای من ارور readblock میده اجازه ساخت نمیده یا از بوتلودره یا روت میخوام روی همه دستگاها جواب نمیده معمولا لینک ارسال
ehsan14756 0 ارسال شده در 8 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2018 بوتلودر منظورتون اينه گه قفله من twrpبورت گردم بالا هم اورد منتها لمسش گار نگرد E.Dehvari لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.