mobile.baran 12 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 دوستان مشتری یه sony c5 ultra اورده بعدا مشکل سریال ممنون میشم فایل nvram رو قرار بدین آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 گوشیرو روت کنید و با برنامه ی mtkdroidtool سریالشو ترمیم کید موفق باشید لینک ارسال
mobile.baran 12 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2017 گوشیرو روت کنید و با برنامه ی mtkdroidtool سریالشو ترمیم کیدموفق باشید ترمیم نمیشه رایت دون میزنه بعد سریالش همون حالت قبلیه با سیگما و bst هم تست کردم آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2017 ترمیم نمیشه رایت دون میزنه بعد سریالش همون حالت قبلیه با سیگما و bst هم تست کردم قبلا این مدل نه اما یه مدل دیگه از این گوشی رو با برنامه ی mtkdroidtool ترمیم کردم اما اگه جواب نگرفتید گوشیرو با آخرین بیلدی که هست فلش کنید ولی دقت کنید حتما با آخرین ورژن فلش تول اقدام به فلش کنید چون در این مورد امکان خاموشی گوشی وجود داره لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.