sarmast70 10 ارسال شده در 22 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2017 درود دوستان آخرین راه مجبور شدم رید بگیرم از گوشی سالم و فلش کنم روش تا درست شه ممنون از همه دوستانی که نظر دادن سلام ... میشه فایلی که بکاپ گرفتینو آپلود کنین ...شدیدا نیازش دارم .. ممنون میشم لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 22 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2017 سلام ... میشه فایلی که بکاپ گرفتینو آپلود کنین ...شدیدا نیازش دارم .. ممنون میشم http://forum.gsm-developers.com/thread14216.html خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
saeidrezam 10 ارسال شده در 14 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2017 سلام خدمت همه اساتید یه مشکل داشتم با همین گوشی با این مشخصات که تو عکس میذارم همه فایل های تو انجمن هم تست کردم فلش میگیره با بعضی فایل ها ولی بالا نمیاد قبل از فلش روی ارم بودهنگ بود الان کلا خاموش شده ولی فلش میگیره اینم اضافه کنم که با فلش تول فلش نمیگرفت از طریق firmware upgrade فلش کردم فلش گرفت ولی دیگه خاموش شد در ضمن این گوشی از اون مدلا بود که ریکاوریش کاملا چینی بود [ATTACH=CONFIG]1558[/ATTACH] ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 14 دی، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2017 درود ازرام با لینک موقت زیر امتحان کنید دانلود خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
saeidrezam 10 ارسال شده در 14 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2017 درود ازرام با لینک موقت زیر امتحان کنیددانلود درود جواب نداد با این فایل از طریق میراکل امتحان کردم فلش خورد ولی بازم خاموشه لینک ارسال
hacker 165 ارسال شده در 14 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2017 دوست عزیز از این تایپیک استفاده کنید http://forum.gsm-developers.com/thread16554.html#post64673 تنها زمانی قادریم از بالا به کسی نگاه کنیم که بخواهیم او را از زمین بلند کنیم لینک ارسال
ghodooss 90 ارسال شده در 15 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2017 دوست عزیر اعلان نتیجه کنید اگه حل نشد فایل بزارم براتون برای زنده ماندن دو خورشید لازم است؛ یکی در آسمان و یکی در قلب... GhodoosS لینک ارسال
saeidrezam 10 ارسال شده در 15 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2017 دوست عزیز از این تایپیک استفاده کنید http://forum.gsm-developers.com/thread16554.html#post64673 از این فایل هم استفاده کردم بازم جواب نداد ممنون که پیگیر هستید لینک ارسال
saeidrezam 10 ارسال شده در 15 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2017 دوست عزیر اعلان نتیجه کنید اگه حل نشد فایل بزارم براتون دوست گرامی تا الان ک جواب نداده با فایل بوت و یو بوت و ریکاوری دوستمونم ک گفتن امتحان کردن ورژن زدم جواب نداد البته فقط با میراکل ورژن میخوره و با sp flash بعد از پر شدن نوار قرمز هنگ میکنه برنامه sp flash و متوقف میشه این در حالیه که روی حالت download only هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید اگه هم اطلاعات دیگه ای میخواید بگید بگم بهتون لینک ارسال
saeidrezam 10 ارسال شده در 15 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2017 لطفا هر کسی ک میتونه کمکی تو این زمینه بکنه کمک کنه به نتیجه برسیم ممنون از همه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.