tifo02 10 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2017 سلام دوستان گوشی ال جی k4 قفل جیمیل داره چند روش رفتم باگش مسدوده خواهشا اگه روش جدیدی تست شده هس برام بذارین با تشکر لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2017 سلام باکس اختاپوس اگه داشتید در عرض چند دقیقه باز میشد یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2017 سلام باکس اختاپوس اگه داشتید در عرض چند دقیقه باز میشد یا علی ندارم برادر کرکش نیس ؟ لینک ارسال
tifo02 10 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 دوستان کسی نبود لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 دوستان کسی نبود شما کدوم روش هارو رفتی کدام مراحل توی کدوم مرحلش مشکل داری؟؟؟؟ لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2017 دوست عزیز نرم افزار زیر رو دانلود کن و بعد گوشی رو ببر رو حالت دانلودینگ و به سبستم وصل کن بعد مدل گوشی رو انتخاب کن و منظر باش گوشی ریبوت بشه تموم. Tool by pass googleaccount lg .rar - Google Drive هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.