مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 13 مرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2017 اطلاع دارم اون نشد . لطفا اگه کسی به مشکل برخورده راهنمایی کنه درود این آموزش رو تست کنید http://forum.gsm-developers.com/thread13890.html موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
hamidmobile 11 ارسال شده در 9 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2017 با تشکر از آموزش خوبتون برای من موقع رید گرفتن با فلشتولز ارور زیر رو داد . با اکثر ورژن ها هم تست کردم ولی جواب نگرفتم ممنون میشم راهنمایی کنید اموزش خوب و کاملی بود اما دوستمون یه تیکه از کار رو یادشون رفته بگن که دوستان به این مشکل میخورن تو قسمت مقدار دادن بجز اونی که گفتن باید مقدار start address رو هم بدین که مثل اون مقداری که جلو linear_start_addr در قسمت perloader هست رو بنویسین دیگه این پیغام رو نمیبینین :14: لینک ارسال
arashmaleki 16 ارسال شده در 11 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2017 درود من همه این راه ها رو رفتم ولی یه فایل txt به من داده ولی برای دوستمون یه چیز دیگس کسی میتونه راهنمایی بکنه چرا txt به من داده ؟ لینک ارسال
pariii 10 ارسال شده در 11 دی، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2017 ممنون خیلی کمکم کرد... تور یونان پاییز لینک ارسال
Ali993 0 ارسال شده در 9 مرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2019 اگه میشه برای چیپ کوالکام هم توضیح بدین چطور بک اپ بگیریم لینک ارسال
sanjabak1368 57 ارسال شده در 9 مرداد، 2019 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2019 برای کوالکوم باید کابل EDL داشته باشی یا نقاط تست پوینت رو بلد باشی بعد با کرک میراکل یا cm2 میتونید بکاپ بگیرید ! لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.