sirwan 10 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 خسته نباشید دوستان من یه گوشی اروپای پیشم هست که مشکل انتقال فایل دارد یعنی به روایتی hotspot روشن نمیشه از داخل برنامه shareit مدل g920v ممنونم اگر میشه راهنمایی کنید لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 با اون فایل که بهت گفتم دانلود کن بزن حل نشد؟ هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
dehganiamin 10 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 سلام اگه حل نشد،اول توی shareitگزینه دریافت روبزن بعدازصفحه رو اسکرول کن برو توی تنظیمات خودت دستی فعالش کن برگرد به برنامه همه چی راه می افته Sent from my SM-G7102 using Tapatalk لینک ارسال
dehganiamin 10 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 خودتون هات اسپات روفعال کنین برگردین به برنامه Sent from my SM-G7102 using Tapatalk لینک ارسال
sirwan 10 ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، 2017 با اون فایل که بهت گفتم دانلود کن بزن حل نشد؟ نه متاسفانه حل نشد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.