BAHMAN 48 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 سلام به همه دوستان و همکاران عزیز خیلی وقته دارم روی حذف گوکل اکانت کار میکنم بعضی وقت ها ساعت ها وقت گذاشتم برای برداشتنن یک گوگل اکانت ولی نمیشد بیای برای تک تک مراحل حذفش عکس بگیری بعد بزاری تو سایت یک عده هم بیان بگن چرا نمیشه چرا میشه اونایی که frp باز میکنن میدون من چی میگم تخصصی یعنی بگی باگ رام کجاست برن از اون طریق frp رو بردارن پس این پست رو زدم برای اونایی که میخوان تخصصی برن جلو الان تمام برند ها گوگل اکانت دارن پس بجنبید اونایی که عقبن برسن که نون تو حذف گوگل اکانته خواهشن مطالب رو کپی و خارج نکنید . در ضمن تقریبا تمام راه حل ها مشابه برند های دیگس هر کسی هر چی تست کرد نام گوشی و از چه طریقی برداشته رو به طور خلاصه بگه فقط کافیه بگی از چه طریقی وارد مرور گر شدید و از چه طریقی برنامه ها رو نصب کردید موفق باشید یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 برداشتن گوکل اکانت تبلت لنوو مدل YOGA داخل دستگاه باید سیم کارت و رم (برنامه های Android_6_Google_Account_Manager و Quick Shortcut Maker) باشه دستگاه رو به وای فا متصل کنید ادامه مراحل در تصاویر زیر تمام یا علی موفق باشید Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.