siavash sadr 274 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 ی گوشی g530h هستش با سی پی یو mt6572 فایل بین دارم برا فلشش اما هرجوری گوشی رو وصل میکنم نمیشناسه هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 مشکل گوشی چیه عزیز؟؟ الان گوشی در چه حالتیه که میخوای فایل bin رایت کنی؟؟؟ لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 گوشی روشنه اما ویروس داره فایل فلشش هم bin هستش میخوام فلشش کنم هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 با خود مراپی ویروسشو پاک کن تو قسمت clear viruses اجام بدید لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 من کرک مراپی رو دارم هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 سلام فایل bin رو با کدوم برنامه بکاپ گرفتید؟ لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 از نت دانلود کردم نمیدونم هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 فایل bin رو راحت با کرک باکس Piranha هم میشه فلش کرد لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 میشه توضیح بدی چطور گوشی رو باید وصل کنم هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.