mobile.baran 12 ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، 2017 سلام مشتری j710f اورده بود بعدا مشکل شبکه داشت بعدا خواستم روت کنم گوشی کلا تو twrp نه اس دی کارد رو میشناخت نه اکسترنال اس دی رو بعدی سیستمش رو فرمتش رو عوض کردم بعد روت کردم موند رو لوگو بعدا فایل زدم نوشته سامسونگ که میاد ریستارت این عمل هی تکرار میشه اینو بگم پارتیشن سیستم رو عوض کردم ممنون میشم راهنمایی کنید آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 با اخرین ورژ تست کردید؟ لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 سلام مشتری j710f اورده بود بعدا مشکل شبکه داشت بعدا خواستم روت کنم گوشی کلا تو twrp نه اس دی کارد رو میشناخت نه اکسترنال اس دی رو بعدی سیستمش رو فرمتش رو عوض کردم بعد روت کردم موند رو لوگو بعدا فایل زدم نوشته سامسونگ که میاد ریستارت این عمل هی تکرار میشه اینو بگم پارتیشن سیستم رو عوض کردم ممنون میشم راهنمایی کنید شما با twrp همه وایپ هاروانجام بده سپس 4 فایل فلش کن لینک ارسال
mobile.baran 12 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 شما با twrp همه وایپ هاروانجام بده سپس 4 فایل فلش کن تست کردم اخرین بیلد واسه اسراییله اونو برنمیداره چهار فایله حدود هشت تا تو سیستم دارم هیچکدومو برنمیداره تو twrp همه رو فرمت کردم باز نشد آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 درود با z3x ریست بزن بعد با تک فایل با odin تست کن لینک ارسال
mobile.baran 12 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 درود با z3x ریست بزن بعد با تک فایل با odin تست کن کدوم ریست رو میگین آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 react%reset frp بزن فرمت کامل میشه همون کار waip رو انجام میشه لینک ارسال
mobile.baran 12 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 react%reset frp بزن فرمت کامل میشه همون کار waip رو انجام میشه گوشی باید تو حالت adb وصل کنی این گوشی بالا نمیاد آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 رو حالت دانلودینگ ببر z3x میشناسه لینک ارسال
mobile.baran 12 ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، 2017 رو حالت دانلودینگ ببر z3x میشناسه وصل میکنم نمیشناسه میگه باید تو حالت adb وصل کنی ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همه*ی انسان*ها برابرند. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.