MR.Shafiei 63 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 با سلام دقت کنید این آموزش در هیچ انجمن و هیچ فرومی نیست حتی در یوتیوپ و .... پس قدر این انجمن و مدیراشون رو بدونین. دوستان همونطور که اطلاع دارین در اندروید 7.0 باگ روش تماس اضطراری رو برداشتند و حتی دانگرید کردن هم شده یه دردسر دیگه. من این روش رو خودم روی دوتا S7 G930F تست کردم و با خیال راحت میتونین انجام بدین فقط طبق آموزش انجام بدین. فقط کافیه فایل زیر رو بدون فایل مودم رایت کنین بازم میگم بدون فایل مودم. چون با فایل مودم شما مشکل بیس باند پیدا میکنین. در ضمن با این فایل شما در هر ورژنی از اندروید 7.0 باشین میتونین دانگرید کنین. بعد از دانگرید هم میتونین به روش سیم کارت که آموزشش در انجمن هست به راحتی گوگل اکانت رو بردارین و دوباره به اندروید 7 ارتقا بدین. اینم لینک رام مورد نظر : >https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298920221 شفیعی نژاد به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 با تشکر از استاد عزیز الان فایل مورد نظر 6.0.1 هستش؟ یعنی روی اندروید 7 بزنیم دانگرید میشه بدون مشکل؟ لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 با تشکر از استاد عزیزالان فایل مورد نظر 6.0.1 هستش؟ یعنی روی اندروید 7 بزنیم دانگرید میشه بدون مشکل؟ بله اندروید 6.0.1 هستش دانگرید کنید خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 با تشکر از استاد عزیزالان فایل مورد نظر 6.0.1 هستش؟ یعنی روی اندروید 7 بزنیم دانگرید میشه بدون مشکل؟ دوست من به زبان فارسی توضیح دادیم. اگه دقت کنید گفتم دانگرید یعنی میاد پایین. و نکته ی مهم اینه که بدون فایل مودم بزنین در غیر این صورت این انجمن هیچ مسئولیتی در قبال ناتوانی دیگران نداره. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
gsmm70 10 ارسال شده در 29 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، 2017 تست شد به راحتی دانگرید شد.ممنون لینک ارسال
حمیر 10 ارسال شده در 21 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2017 ببخشید منظور از فایل مودم یعنی چی لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 21 آذر، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2017 ببخشید منظور از فایل مودم یعنی چی خدمت شما نقش فایل modem در رام برندهای مختلف اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.