hamedhhpp 10 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 سلام دوستان یه موبایل HTC one هست با اینکه راحت به وای فای وصل میشه ولی خطا اتصال اینترنت ناپایدار است رو میده.وایپ هم کردم درست نشد به نظر دوستان سخت افزاری هست یا نرم افزاری فلشش کنم یا نه؟ لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2017 ایا کسی نیست مرا یاری کند؟:u_e401: لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، 2017 ایا کسی نیست مرا یاری کند؟:u_e401: سلام عزیز...چرا گریه میکنی دوست من??? گوشی رو فلش کن و اعلام نتیجه بفرما... لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2017 درود برای حل این مشکل به تنظیمات دستگاه ؛ گزینه بروزرسانی برید و گوشی رو با وای فای آپدیت کنید. به احتمال زیاد مشکل حل میشه. این مشکل رو من قبلا داشتم و با این روش حل شده. موفق باشید. لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2017 درود برای حل این مشکل به تنظیمات دستگاه ؛ گزینه بروزرسانی برید و گوشی رو با وای فای آپدیت کنید. به احتمال زیاد مشکل حل میشه. این مشکل رو من قبلا داشتم و با این روش حل شده. موفق باشید. اصلا دیتا رد و بدل نمیکنه که بخوام با وای فای بروز رسانی کنم. لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2017 اصلا دیتا رد و بدل نمیکنه که بخوام با وای فای بروز رسانی کنم. درود با اینترنت سیم کارت هم تست کردید؟؟ لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2017 اصلا دیتا رد و بدل نمیکنه که بخوام با وای فای بروز رسانی کنم. دوست عزیز شما چرا خودتو خسته میکنی??????? گوشی رو با یه فایل تست شده فلش کن و تمام... کلا ده دقیقه هم کار نداره... موفق باشید لینک ارسال
hamedhhpp 10 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2017 دوست عزیز شما چرا خودتو خسته میکنی???????گوشی رو با یه فایل تست شده فلش کن و تمام... کلا ده دقیقه هم کار نداره... موفق باشید مشکل حل نشد متاسفانه منم راه حل دیگه ای به نظرم نرسید گفتم ببره تعنیرکار سخت افزری نشون بده لینک ارسال
mahmood98 10 ارسال شده در 30 خرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، 2017 سلام دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم حل شد در تنظیمات وای فا و یا اگه از دیتا استفاده میکنید در تنظیمان نقطه apn ، اگه جلوی پراکسی و پورت عددی درج شده اون رو پاک کنید درست میشه. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.