reza.golden 10 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2017 درود تا حالا سه چهار گوشی برام آوردن حالت فورجی فعال نیست یعنی فقط تو حالت اتوماتیک کار میکنه و فقط توجی فعال میشه کلا بخش حالت شبکه اش با گوشی های دیگه فرق داره برای حل این مشکل باید چکار کرد ؟ آنکه پرنده نیست نباید در پرتگاه ها آشیانه بسازد.... لینک ارسال
reza.golden 10 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 درود داداش ایلیا خیلی گیرم چکار کنم ؟ آنکه پرنده نیست نباید در پرتگاه ها آشیانه بسازد.... لینک ارسال
mr. 40 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 تو این حالت که میزاری lte میده یا نه؟ لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 این یک مشکلی که در سطح دنیا هست راه حلی ثابتی هم من لاقل ندیدم براش گاهی با تغییر اپراتور حله گاهی با تغییر فریمور حله برای کمتر شدن مشکل هم ستاره مربع 9900 مربع بزن debug level disable رو بزار روی mid لینک ارسال
reza.golden 10 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 درود نه میزارم تو این حالت میگه گوشی رو ریستارت کن ریستارت میشه انتن نمیده آنکه پرنده نیست نباید در پرتگاه ها آشیانه بسازد.... لینک ارسال
reza.golden 10 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 این یک مشکلی که در سطح دنیا هست راه حلی ثابتی هم من لاقل ندیدم براش گاهی با تغییر اپراتور حله گاهی با تغییر فریمور حلهبرای کمتر شدن مشکل هم ستاره مربع 9900 مربع بزن debug level disable رو بزار روی mid سلام داداش با فایل g900fd فقط فایل سیستم روش زدم با یه بزنامه اوکی میشه ولی پرش انتن داره سه چهار تا رام هم تست کردم آنکه پرنده نیست نباید در پرتگاه ها آشیانه بسازد.... لینک ارسال
reza.golden 10 ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، 2017 سلام داداشبا فایل g900fd فقط فایل سیستم روش زدم با یه بزنامه اوکی میشه ولی پرش انتن داره سه چهار تا رام هم تست کردم اینم اسکرین شات با این رام g900fd حالا دوتا حالت شبکه داره فقط مشکل اینجاس پرش انتن وsms نمیاد آنکه پرنده نیست نباید در پرتگاه ها آشیانه بسازد.... لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.