mohsen8 815 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2017 با یک آموزش پورت دیگه در خدمتتون هستیم این آموزش کلی و شامل تمام دستگاهای دارایی پردازنده کوالکام می شود در این آموزش منظور از پورت رامی که می خواهید پورت کنید منظور از بیس رام نیز رامی که اکنون روی دستگاه شما اجرا می شود در مرحله اول بیس را در یک پوشه استخراج کنید(cm یا AOSP ) رام پورت را نیز در یک پوشه استخراج کنید فایلهای زیر را نیز دانلود کنید Download فایلها را درون دو پوشه بیس و پورت بگذارید فایلهای که دارید >boot.img file_contexts META-INF system.new.dat (compressed /system) system.patch.dat system.transfer.list آموزش بر روی اوبنتو می باشد باید فایل dat را به ext4 imgتغییر بدیم ترمینال را باز کنید و کد زیر را وارد کنید >./sdat2img.py system.transfer.list system.new.dat system.img حالا ext4 img را استخراج میکنیم فایل system.img را مونت کنید با کد زیر >sudo mount -t ext4 -o loop system.img output/ اکنون فایل آماده می باشد همین کار را برای پورت رام نیز انجام بدهید آغاز پورت رام پوشه های زیر را از بیس پاک کنید >base/system/app base/system/fonts base/system/framework base/system/media base/system/priv-app پوشه های زیر را از پورت به بیس کپی کنید >port/system/priv-app port/system/app port/system/fonts port/system/framework port/system/media فایلهای مهم زیر را کپی کنید >port/system/etc/permissions platform.xml handheld_core_hardware.xml handheld_hardware.xml و در مسیر /base/system/etc/permissions کپی کنید اکنون به مسیر port/system/etc/init.d بروید کپی کنید >00banner در مسیر base/system/etc/init.d فایل build.prop را در هر دو پورت و بیس باز کنید خطهای زیر را از پورت به بیس تغییر بدهید >ro.build.id= ro.build.display.id= ro.build.version.release= ro.product.model= ro.config.ringtone= ro.config.notification_sound= ro.config.alarm_alert= بریم برای مرحله آخر مرحله آخر پورت به مسیر metainf/com/google/android بروید فایل updater-script را باز کنید کد زیر را می توانید اضافه کنید >ui_print (" ur text"); ذخیرش کنید در مرحله آخر باید فایل رو دوباره بسازیم با کد زیر آن را به img تبدیل می کنیم >./make_ext4fs -T 0 -S file_contexts -l 1073741824 -a system system_new.img output/ اکنون فایل system_new.img خود را می بینید حالا باید فرمت فایل را به dat. تغییر دهیم کد زیر را وارد کنید >./rimg2sdat my_new_system.img فایل system.new.dat ساخته می شود فایل را زیپ کنید و فلش تمام لینک آموزش در پرتال سایت لینک ارسال
ALIILAPRO 27 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2017 سلام خسته نباشید، من دو تا کاستوم رام دارم یکی نسخه 5.1.1 و یکی نسخه 6.0.1 نسخه آندروید ۵ برای گوشی خودم پورت شده ولی نسخه ۶ فقط برای سری F پورت شده نه H میخواستم چطور میشه خودم ابن رام رو پورت کنم اگر میشه با ویندوز انجام داد لطفا راهنمایی کنید. Sent from my SM-J500H using Tapatalk aliilapro.ml bypassnet.ml لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، 2017 سلام خسته نباشید، من دو تا کاستوم رام دارم یکی نسخه 5.1.1 و یکی نسخه 6.0.1 نسخه آندروید ۵ برای گوشی خودم پورت شده ولی نسخه ۶ فقط برای سری f پورت شده نه h میخواستم چطور میشه خودم ابن رام رو پورت کنم اگر میشه با ویندوز انجام داد لطفا راهنمایی کنید. Sent from my sm-j500h using tapatalk سلام دوست عزیز الان شما دو جا سوالتون رو پرسیدید در دو آموزش متفاوت این بخش آموزش برای دستگاهای کوالکام پورت از بیس aosp هست اون بخش دیگه هم فقط برای سامسونگ بود حالا شما گوشیتون چیه و از چه گوشی میخواید پورت کنید؟ در تایپیک مرتبط به رام و پردازنده خود سوال رو بکنید که بشه بهتر راهنمایی کرد لینک ارسال
SMMSH 10 ارسال شده در 16 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2017 میشه رام اندروید 5 رو برای 7 پورت کرد؟یعنی میشه رام اندروید 5 رو روی aosp 7 پورت کرد؟ لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 16 شهریور، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2017 میشه رام اندروید 5 رو برای 7 پورت کرد؟یعنی میشه رام اندروید 5 رو روی aosp 7 پورت کرد؟ سلام دوست عزیز خیر باید یکی باشه ورژن اندروید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.