rez6 12 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 درود تا حالا دو g935f بهم خورد که ریکاوری میزنم روش data مونت نمیشه اراد از چی میتونه باشه لینک ارسال
nimajafari1498 11 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 سلام دوستان منم مشکل دوستمون رو داشتم نتونستم حل کنم اگه دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم لینک ارسال
rez6 12 ارسال شده در 2 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2017 منم روی چند تا گوشی این مشکل داشتم گزینه دیتا مونت نمیشه لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 2 خرداد، 2017 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، 2017 سلام و درود . این مشکل به دلایل امنیتی هست که خود ریکاوری قادر به مانت کردن پارتیشن نیست . البته این مشکل رو در آپدیت های جدید ریکاوری حل میکنند. باید از اسکریپت هایی مانند آروما استفاده کنید موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
rez6 12 ارسال شده در 3 خرداد، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، 2017 اگه امکانش هست بیشتر توضیح بدین لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 19 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2017 سلام با عرض پوزش هنوز کسی راه حلی برای مونت شدن پیدا نکرده? لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 19 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2017 سلام با عرض پوزش هنوز کسی راه حلی برای مونت شدن پیدا نکرده? عزیز از اخرین نسخه از اسکریپت aroma file manager استفاده کن مانت میشه البته ریکاوری آخرین نسخه برا دستگاهم بگیری شاید کارت بشه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 19 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2017 عزیز از اخرین نسخه از اسکریپت aroma file manager استفاده کن مانت میشهالبته ریکاوری آخرین نسخه برا دستگاهم بگیری شاید کارت بشه مرسی ریکاوری تست شده دارم فقط یه چیزی frp هم فعاله با باکس نمیشه یا باید انلاین باز کنم لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 20 شهریور، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2017 مرسی ریکاوری تست شده دارم فقط یه چیزی frp هم فعاله با باکس نمیشه یا باید انلاین باز کنم اگه frp فعاله شما نمیتونی ریکاوری رایت کنی باکس هم نمیتونه غیر فعال کنه و به احتمال زیاد سافت بریک میکنه ولی امتحانش ضرر نداره جواب نگرفتید باید آنلاین بردارید بعدش twrp رایت کنید و مراحل پست قبل خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
Sayedhamid 23 ارسال شده در 28 مهر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، 2017 من از کاستوم twrp و مونت شدن دیتا فایل key تونستم بردارم چند بار . Mount>FileManager>Data>System>key ولی هیچ وقت از طریق فایل منجیر aroma نتونستم خودم به فایل key برسانم . ورژن زیر تست کردم . aromafm-1.91.zip aromafm-1.80.zip aromafm-1.90.zip مسیر رسیدن به key فرق داره یا ورژن جدید تر اومده ... ممنون از راهنمایی. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.