سردارخان 10 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 سلام من رام آلکاتل 8008d را از اینجا خریداری کردم. طبق آموزش پیش رفتم و مشکلی در شناختن و فلش وجود نداشت. بعد از اتمام کار و ظاهر شدن پیغام اتمام و روشن کردن گوشی پیغام "متاسفانه ui سیستم متوقف شده است." به نمایش در میاد و من هیچ دسترسی به ui جز قسمت تنظیمات ندارم. لطفا راهنمایی کنید. لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 سلاممن رام آلکاتل 8008d را از اینجا خریداری کردم. طبق آموزش پیش رفتم و مشکلی در شناختن و فلش وجود نداشت. بعد از اتمام کار و ظاهر شدن پیغام اتمام و روشن کردن گوشی پیغام "متاسفانه ui سیستم متوقف شده است." به نمایش در میاد و من هیچ دسترسی به ui جز قسمت تنظیمات ندارم. لطفا راهنمایی کنید. سلام عزیز شما یکبار گوشی رو ریست فکتوری بزن... موفق باشید لینک ارسال
سردارخان 10 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 سلام عزیز شما یکبار گوشی رو ریست فکتوری بزن...موفق باشید انجام دادم ولی متاسفانه درست نشد. لینک ارسال
sadra.z 35 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 با سلام مشکل قبلی گوشیتون چی بوده تا بهتر راهنمایی بشین با ما بروز باشد اولین سایت در زمینه اموزش کوک رام بروزترین سایت در زمینه رامهای نایاب تبلت ها و گوشیهای چینی خرید اشتراک سالیانه دانلود رامهای کوک شده ونایاب اموزشهای تخصصی http://gsm-developers.ir/ لینک ارسال
سردارخان 10 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 سلام روت کرده بودم و مشکلاتی ایجاد کرده بود. برای همین تصمیم گرفتم به رام اصلی فلش کنم تا مشکلات برطرف بشه. لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 سلام یه فایل انگلیسی گیر بیار نصب کن فقط 3 گزینه اخر یوزر دیتا و اندروید و کش رو رایت کن Google Drive – Virenscannerwarnung واسه فارسی هم همون فایلی که خریدی فقط با تیک اندروید بزن حله لینک ارسال
سردارخان 10 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 سلام یه فایل انگلیسی گیر بیار نصب کن فقط 3 گزینه اخر یوزر دیتا و اندروید و کش رو رایت کن Google Drive – Virenscannerwarnung واسه فارسی هم همون فایلی که خریدی فقط با تیک اندروید بزن حله سلام یعنی اون فایل که لینک دادید رو دانلود کنم و از اون استفاده کنم؟ لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 سلامیعنی اون فایل که لینک دادید رو دانلود کنم و از اون استفاده کنم؟ آره عزیز از همون استفاده کن بعد از فلش هم برای فارسی سازی..فایلی که از انجمن خریدی رو فقط با تیک سیستم یا همون آندروید بزن... لینک ارسال
سردارخان 10 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 دوستان الان من کاری که گفتید رو انجام دادم ولی متاسفانه بعد از اینکه روشنش میکنم بعد از نشون دادن نام گوشی یک صفحه سیاه میاد و دیگه جلو نمیره! چکار کنم؟ لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 دوستان الان من کاری که گفتید رو انجام دادم ولی متاسفانه بعد از اینکه روشنش میکنم بعد از نشون دادن نام گوشی یک صفحه سیاه میاد و دیگه جلو نمیره!چکار کنم؟ اگر با فایل انگلیسی فلش کردید و اینطور شده حالا باید با همون رامی که از انجمن خریدی فلش کامل بزنی... در ضمن جناب سردارخان شما کاربر خانگی هستید و برای جلوگیری از خطراتی که ممکنه برای گوشیتون پیش بیاد حتما به یک تعمیرکار نرم افزار مجرب سر بزنید... چون اگر خدایی نکرده اتفاقی برای گوشیتون بیوفته شما ابزار لازم برای ترمیم خاموشی گوشیتون ندارید... موفق باشید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.