masterjuint 11 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 باسلام این مشکل برای گوشی های هستند که با اینکه تیک oem lock خورده شده و گوشی frp ندارد ولی همچنان مشکل نگرفتن ریکاوری دارند و در هنگام رایت ریکاوری ارور می دهد مشاهده شده روی گوشی های c5000 و c7000 و a8000 و ..... در صورت مشاهده عکس بالا حتما این عملیات رو انجام بدین تا به مشکل بر نخورید Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! Service.apk.html موفق باشید لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 باسلام این مشکل برای گوشی های هستند که با اینکه تیک oem lock خورده شده و گوشی frp ندارد ولی همچنان مشکل نگرفتن ریکاوری دارند و در هنگام رایت ریکاوری ارور می دهد مشاهده شده روی گوشی های c5000 و c7000 و a8000 و ..... در صورت مشاهده عکس بالا حتما این عملیات رو انجام بدین تا به مشکل بر نخورید Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! Service.apk.html موفق باشید درود بر شما ... حتی نمیتوان گوشی رو فلش کنید!!! باید حتما این گزینه رو غیر فعال کنید. با تشکر از پستتون [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 درود بر شما ... حتی نمیتوان گوشی رو فلش کنید!!! باید حتما این گزینه رو غیر فعال کنید. با تشکر از پستتون فلش که میگیره فقط کاستوم باینری نمیگیره مثل همون frp امروز یکی داشتم مشکل داشت با فعال بودن همین بوتلودر فایل کامبنیشن زدم و فریمور رسمی هم بعدا با برنامه راحت آنلاک کردم لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 فلش که میگیره فقط کاستوم باینری نمیگیره مثل همون frp امروز یکی داشتم مشکل داشت با فعال بودن همین بوتلودر فایل کامبنیشن زدم و فریمور رسمی هم بعدا با برنامه راحت آنلاک کردم بنده روی مدل c5000 تست کردم تا زمانی که این گزینه فعال بود اصلا فلش نمیخورد!!! تا این غیر فعال کردم فلش خورد. شایدم از بدشانسی من فلش نمیخورد.:u_1f606: [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.