reza_2344 304 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 سلام و خسنه نباشید خدمت اساتید خودم گوشی فوق با z3x روی مدل g313hn انلاک کردم بعد از انلاک باید وارد برنامه device unlock بشی تا مشکل حل بشه که اخطار سرور میده با چیز شکن تست میکنم ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید حتی سوپر imei کردم بازم کد شبکه میخاد با تشکر لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 سلام عزیز اگر اشتباه نکنم z3x این مدل رو برای آنلاک شبکه ساپورت نمیکنه... باید از راه های دیگه برای آنلاک اقدام کنید لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 چه باکسی ساپورت میشه ؟؟؟؟؟ لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 چه باکسی ساپورت میشه؟؟؟؟؟ دقیقا مطلع نیستم ولی احتمال داره اختا یا دانگل چیمرا بزنه... ولی چون خودم این مدل رو نزدم قطعی نمیتونم نظری بدم لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 چه باکسی ساپورت میشه؟؟؟؟؟ دوست عزیز با دانگل هوا یا با باکس آسان سام انجام میده به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.