vso 24 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 درود دوستان ی گوشی huawei y600-u20 دارم که هنگ بر روی آرمه اوله و ولتاژ 0.27 میکشه، شستشو کردم تماما، روی ریکاوری میره اما روی عکس اندروید میمونه، فلش کامل میگیره اما مشکل پابرجاست. این مشکل رو همه با این گوشی دارند اما کسی راه حل نذاشته. TALESH People لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 سلام عزیز هارد عوض کنید... موفق باشید... لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 دوست عزیزیه فرمت بکن قبلش بعد با بالاترین بیلید فلش کنید اگه نشد گفته دوستمون مشکل از هارده لینک ارسال
ELIABEDI 10 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 با سلام گوشیو دادی رفت یا هنوز هست؟ یه روش هم هست من چن بار باهاش نتیجه گرفتم لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 با سلامگوشیو دادی رفت یا هنوز هست؟ یه روش هم هست من چن بار باهاش نتیجه گرفتم نه همینجاست! یکی از دوستام تو تبریز گفت بفرست با 40 ت واست ردیفش میکنم. فکر نمیکنم از هارد باشه چون تا حالا گفت خیلی از اینها رو با کار رو سخت افزارشون آورده بالا... TALESH People لینک ارسال
ELIABEDI 10 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 نه همینجاست! یکی از دوستام تو تبریز گفت بفرست با 40 ت واست ردیفش میکنم. فکر نمیکنم از هارد باشه چون تا حالا گفت خیلی از اینها رو با کار رو سخت افزارشون آورده بالا... داخل برنامه فلش تولز از مموری یه تست بگیر .تموم که شد مقدار مربوط به dram رو کپی کن.بعد قسمت read back رو بزن داخل بلوک lengh اون مقدار dram رو پیست کن.و یه رید بک بزن.تموم که شد فایل فلش و انتخاب کن و دانلود رو بزن البته بدون تیک preloader امیدوارم ب دردت بخوره و واضح توضیح داده باشم. لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 داخل برنامه فلش تولز از مموری یه تست بگیر .تموم که شد مقدار مربوط به dram رو کپی کن.بعد قسمت read back رو بزن داخل بلوک lengh اون مقدار dram رو پیست کن.و یه رید بک بزن.تموم که شد فایل فلش و انتخاب کن و دانلود رو بزن البته بدون تیک preloaderامیدوارم ب دردت بخوره و واضح توضیح داده باشم. منظورتون اینه که همون فایلی رو که read back گرفتم رو بصورت فایل scatter با فلش تولز رایت کنم؟ TALESH People لینک ارسال
ELIABEDI 10 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 منظورتون اینه که همون فایلی رو که read back گرفتم رو بصورت فایل scatter با فلش تولز رایت کنم؟ نه بعد از اینکه رید بک تموم شد .فایل جدید ودانلود آنلی بزن لینک ارسال
vso 24 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 نه بعد از اینکه رید بک تموم شد .فایل جدید ودانلود آنلی بزن با این روش هم زدم فلش شد اما روی آرمه... TALESH People لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 بنظر من هارد دوست عزیز لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.