mohsen8 815 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 با سلام امروز آموزش قرار دادن عکس در پشت تنظیمات را براتون آماده کردیم برای تغییر عکس فایل framework-res.apk گوشی خودتان را دیکامپایل کنید به مسیر res/drawable بروید برای تغییر به فایل background_holo_dark.xml یا background_holo_light نیاز داریم به نسبت گوشی متفاوت این اسم مثلا در تاچویز اسمش tw_background_holo_dark.xml می باشد می توانید خیلی راحت این فایل را پاک کرده و یک عکس با نام background_holo_dark.png جایگزینش کنید در بعضی موارد نیز با تغییر بالا نیز باید عکس را در مسیر drawable-nodpi قرار دهید اما برای کسانی که می خواهند فایل xml را نگه دارند کد زیر را جایگزین کنند ><?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <shape xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"> <solid android:drawable="@drawable/background_holo_dark" /> </shape> و بعد از آن عکسی با نام background_holo_dark.png در مسیر drawable-xhdpi قرار دهید گاهی در بعضی از رامها هم فقط با قرار دادن عکسی به نام background_holo_dark.png در پوشه های drawable عکس در پس زمینه قرار می گیرد این نکته را هم اضافه کنم که اندازه عکس رو خودتان باید طبق سایز گوشی درست کنید البته با سایز بزرگ هم بزارید مشکلی پیش نمیاد عکس هم حتما png باشد فرمت دیگری باشد ممکن گوشی بوت لوپ شود لینک در پرتال سایت لینک ارسال
Zahd 1 ارسال شده در 2 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2017 کجا بریم چطوری اینکار رو انجام بدیم لینک ارسال
Zahd 1 ارسال شده در 2 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2017 بیشتر راهنمای کنید این فایلو پوشه هارو کجا پیدا کنیم لینک ارسال
behnam1991 199 ارسال شده در 2 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2017 در 47 دقیقه قبل، Zahd گفته است : کجا بریم چطوری اینکار رو انجام بدیم دوست عزیز این کار نیازمند روت گوشی میباشد با نصب root explore میتونید وارد این قسمتها بشین پــســتــه لـال , ســکــوتــش دنــدان شــکــن اســت داری میری بی زحمت تشکر فراموش نشه لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 3 اسفند، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2017 در 14 ساعت قبل، Zahd گفته است : بیشتر راهنمای کنید این فایلو پوشه هارو کجا پیدا کنیم توضیح خیلی ساده و مبتدی هست فایل framework-res.apk رو در مسیر سیستم پوشه فریمور میتونید پیدا کنید یکی از اصولیترنی کارهای توسعه همیشه کار با همین فایل هست لینک ارسال
panel123 0 ارسال شده در 8 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2018 آموزش خوبی بود من هم نمی تونستم پوشه رو پیدا کنم اماroot explore رو نصب کردم و به راحتی وارد قسمت های تنظیمات شدم تابلو استيل لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.