hasan32 15 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 با سلام گوشی فوق واسم اومده رام فارسی رایت کردم ارور باینری میداد با رام دیگه ای فلش زدم حالا بالا آمد و روی frp موند با چند تا رام فلش زدم ولی متاسفانه otg رو بالا نمیاره راهی واسه باز کردن قفل اکانت وجود داره؟ لینک ارسال
Merkava 11 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 سلام عزیز... با z3x اقدام کنید... موفق باشید لینک ارسال
hirsh 10 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 با سلام گوشی فوق واسم اومده رام فارسی رایت کردم ارور باینری میداد با رام دیگه ای فلش زدم حالا بالا آمد و روی frp موند با چند تا رام فلش زدم ولی متاسفانه otg رو بالا نمیاره راهی واسه باز کردن قفل اکانت وجود داره؟ از سولوشین های رایگان استفاده کنید لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 درود دوست عزیز این مدل از گوشی براحتی با z3x برداشته میشه چندین بار تست شده از طرف خودم تا جایی که میدونم در حال حاضر Z3X فقط میتونی برداره موفق باشید اینم یه نمونه از لاگ Operation: Reset FRP/React/EESelected model: SM-J200GUSoftware version: 27.5Setup connection... OKReading PIT from phone... OKSearching FRP lock... OK[color=#ff0000]SFRI.ARASH[/color]Erasing FRP... OKSearching Reactivation lock... not supportedSearching EE lock... OKErasing EE lock... OKReset done [/left] A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 از این اموزش استفاده کن http://forum.gsm-developers.com/thread13067.html هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.