پیمان عبدالهی 10 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2017 با سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم سامسونگ g530h که اتصال کامل داشت بنده تغذیه رو تعویض کردم رفت بعد دو روز بازم اتصال کامل شد الا بازم تغذیه رو تعویض کردم بالا اومد ولی بعد 20 دیقه که در حال شارژ بود خاموش شد و دوباره اتصال کامل شد مشکل از چی میتونه باشه راهنمایی لطفا لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2017 درود الان اتصال مربوط به تغذیه است بازم؟ گوشی روشن میشه؟ لینک ارسال
پیمان عبدالهی 10 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2017 اره وقتی تغذیه رو تعویض میکنم گوشی بالا میاد میزاری شارژ شارژ میکنه ولی یهویی تو دستت خاموش میشه اتصال کامل نیشه البتع این اتفاق تو حین شارژ دوبار رخ داده لینک ارسال
reza_2344 304 ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، 2017 قطعات تا قبل ایسی تغذیه چک کن دیود یا خازن نشتی نداشته باشه وهم چنین قطعات کنار تغذیه یو اسبی تعویض کنید در صورت مشکل ایسی شارژ تعویض کنید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.